PROMOSI RAMADHAN KAREEM 1 - 31 JULAI 2014

SENARAI HARGA KOMBO SAMPAI RAYA.
BERITA GEMBIRA POS OUT DILANJUTKAN SEHINGGA 21 JUL TAPI DENGAN MENGGUNAKAN COURIER KTMB ATAU SKYNET SHJ. KOS POSTAGE RM 10 DARI BERAT 1 GRAM HINGGA 3 KG. UNTUK ORANG DUNGUN JEMPUT JE BILA2 MASA SAMPAI HARI BUAT KETUPAT INSHA ALLAH.

1) Cocoa Collagen Power Plus = RM43
2) Perla Jus = RM33
3) Harum Malam = RM25
4) Set Tia Amelia = RM85
5) Set Dnars = RM50
6) Perla Coklat = RM40
7) Set Wis Putih = RM 76
8) Pinkyna White = RM39
9) Royal Slymm = RM80
10) Ferkids Fereena = RM50
11) Mama Gojes Fereena = RM55
12) Floral Water Fereena = RM55
13) Losyen Inch Loss Fereena = RM50
14) Mr. Arrogant Coffee Fereena = RM39
14) Fereena Coffee = RM32
15) Sedap Malam = RM20
16) Egg Mask = RM10
17) Sabun Ibu Putih = RM18
18) Krim Ibu Putih = RM18
19) Sabun Ibu Putih Strawberry = RM15
20) Krim Ibu Putih Strawberri = RM20
21) Bedak Arab = RM33
22) Platinum Ladyxara = RM 55
23) Genie Bra = RM43
24) BB Cream Naturactor = RM35
25) Lips Tint = RM5
26) Lips Scrub = RM10
27) K Colly = RM95
28) Set Babies Blink = RM55
29) Al-Razi Soap = RM38
30) K White = RM70
31) Perla Coffee = RM38
32) Miracle Slimming Coffee = RM55
33) Baju Slimm n Fit utk lelaki = RM38
34) Sabun USA = 3 KETUL RM20
35) Mask Sheisado + Eye Mask = 12pcs RM10
36) V'Asia = -20%
37) D'herbs = -20%
38) sabun arburtin rm 9
39) serum alpha arburtin rm 19
40) scrub alpha arburtin rm 17
41) losyen aloha arbutin rm 45
42) magic inai rm 6
43) supra krim germany repack 7grm rm 18
44) vida beauty 10%
45) Radiance RM 140
46) zofea RM 120

BERMINAT SILA PM FB/ WHATSAPP/SMS +60109266926

Top 5 Popular Products for Last 7 Days

Monday, July 21, 2014

MAAJUN ANGGUN BISTARI RM 18

 





Kandungan
- Kacip Fatimah
- Serapat
- Senduduk
- Habbatus Sauda/Jintan Hitam
- Inai
- Manjakani
- Madu
Khasiat
- Merancang keluarga
- Merawat keputihan
- Memelihara peranakan
- Membuang darah kotor/period lama/nifas lama
- Teraturkan period
- Awet muda
- Mencantikkan kulit
- Menegang Payu Dara
- Melancar peredaran darah
- Menambah tenaga
- Mengawal kolesterol dalam darah
- Mengawal berat badan
- Melawas buang air besar

Pengenalan MAB
·         MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.
·         Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga.
·         MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul.
·         MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin d an orang-orang tua.
·         MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.

Konsep & Tindak Balas MAB

Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. 

Bahagian yang akan berlaku proses rawatan :


1. Bahagian peranakan

- Ia akan mencairkan darah period/nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
- Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat.
- Banyaknya darah yang keluar bergantung kepada tahap kesihatan diri masing-masing.
- Pada peringkat ini anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.


2. Memecahkan lemak/kolesterol/toksin

- Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolesterol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan akan dibuang bersama najis air besar.
- Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin/kentut.

Selepas selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini period akan kembali normal. Maksudnya apabila habis saja makan 21 biji, besoknya period akan datang.

Pada tahap ini MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.


Bagaimana MAB Bertindak Sebagai Perancang Keluarga?
Dari segi saintifiknya MABboleh bertindak sebagai perancang keluarga dengan cara:

1) apabila kita makan mab ianya ia akan meningkatkan temperature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu ini akan membuat satu environment pada sekitar rahim kita (tempat pertemuan benih lelaki n perempuan) dimana pada suhu ini ianya akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain chances utk pregnt adalah zero pada suhu ini.

2) untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi benih(ovum) yg dihasilkan cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang allah jadikan.

3) jadi relate dgn maklumat diatas sebab itulah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa tu ia tidak berupaya utk combine dgn couplenya maka lepas tempoh 24 jam ia pun matilah sendiri n pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan direduce melalui period. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya combine maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin).... So pregnt lah tu. Coz inilah mab ni kena makan ikut aturan dgn gap masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif n dlm zon yang selesa maybe ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka terpregntlah bagi org yg makan main2/lupa/tak ada displin.

4) so satu biji itulah dose yang betul utk membuat temperature yang tepat. Jika dilebihkan dose nnt blh membawa risiko lain pula kecuali kes lupa shj. Itulah konsep family planning yg mudah utk difahami. Tidak ada chemical dlm membuat protection just ramuan rempah2 n herba tertentu sudah memadai.



Khasiat & Lain-lain kegunaan MAB : Sebagai makluman, MAB ini bukanlah hanya semata-mata untuk family planning sahaja, malah MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna. Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri berguna untuk kesihatan dalaman/fizikal wanita. Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut:

  •            Melambatkan Menopause : Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan menopause di usia yang terlalu awal iaitu sekitar 40-an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah usia sekitar 30-an. Disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup otak kita menjadi kurang berkeupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan. Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan kita menopause terlalu awal. Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumah tangga. Hubungan seksual suami-isteri juga menjadi tidak harmoni disebabkan oleh faktor tersebut. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat diatasi dengan baik.


  •           MAB Untuk Ikhtiar Mendapatkan Anak : Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. Berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period yang tidak keluar habis / keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki dari salur peranakan (fallopia) menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan (ovum/telur). Dengan mengamalkan MAB, ianya akan mengeluarkan kembali darah period lama (berwarna hitam/coklat) dan lemak (berwarna keputihan) supaya proses perjalanan sperma lelaki tidak tersekat seterusnya tempoh persenyawaan dengan ovum/telur terjadi lebih cepat. Dengan itu proses penghamilan dapat diikhtiar dengan pengambilan MAB.
  •          Sesuai Bagi Perempuan Berumur/Warga Emas MAB bukan saja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada perempuan-perempuan berumur 50-an ke atas. Antara khasiat-khasiatnya yang boleh diperolehi seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas-kebas kaki/tangan dan sebagainya.



1. Bagi yang lepas pantang, mula makan hari ke 44 lepas bersalin
2. Bagi yang merancang sendiri, mula makan pada hari ke 3, 4 atau 5 period.
3. Bagi yang ambil pil perancang ingin bertukar ke MAB, habiskan pil tersebut dan semasa hendak ganti pil, terus ganti dengan MAB dan tak perlu lagi tunggu period.. MAB juga boleh makan bersama pil 
4. Bagi yang sedang merancang menggunakan cara IUD, kaedahnya seperti berikut
     i) Kes yang tidak ada period, dapat MAB boleh terus makan
     ii)Kes IUD yang belum expired dan ada period, mula makan pada hari ke 3, 4 @ 5 period. Bila IUD sudah expired nanti boleh putuskan sama ada nak teruskan pakai IUD atau MAB sahaja 

5. Bagi yang sedang merancang menggunakan Injection, Kaedahnya seperti berikut:-
     i) Kes belum/baru expired, dapat MAB boleh terus makan pada hari ke 3,4 @ 5
     ii)Bagi yang tak period, dapat MAB boleh terus makan. Selepas expired injection, boleh putuskan utk terus sambung injection atau MAB sahaja.

6. Makan 1 biji sahaja sekali sehari sama ada pagi/malam setiap hari selama 21 hari. Selepas habis, REHAT selama 7 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. Contohnya: Jika pil yang terakhir makan hari sabtu, maka sambung semula botol ke 2 pada hari sabtu minggu seterusnya. Jika makan pagi, botol ke 2 pun teruskan ambil pagi.. begitu juga jika ambil malam. 

7. Bagi kes lupa makan, cara adalah seperti berikut:-
    i) Lupa makan waktu malam, pagi esok ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih juga lupa, maka malam kena ambil 2 biji sekali.
    ii) Lupa makan pagi, malamnya ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih lupa, maka pagi esok kena ambil 2 biji sekali.

Peringatan
Utk mengambil MAB bagi merancang keluarga, MAB hanya memberi perlindungan sehingga tempoh 24 jam sahaja. Oleh itu berhati-hati tempoh gap makan supaya tidak melebihi 24 jam, jika syarat ini tidak dipatuhi ianya kurang berkesan utk dijadikan family planning.
Jika sedang makan MAB didatangi period, jangan berhenti, terus habiskan 21 biji dan berhenti selama 7 hari sebelum sambung semula botol seterusnya.
Di awal pengambilan, MAB ni tidak boleh campur makan dengan ubat/produk berasaskan herba.. dikhuatiri akan menjejaskan kesan MAB..
Jika puan2 mematuhi aturan makan ini, insyaallah ianya dapat membantu sebagai kaedah family planning yang berkesan.



SIMPTOM AWAL/SEMENTARA TINDAK BALAS RAWATAN MAB
Buat anda yang baru mengambil MAB, berikut disenaraikan antara tindakbalas semasa proses rawatan MAB (hanya segelintir sahaja yang mengalami simptom2 ini, bergantung pada individu)


·         Period menjadi lintang pukang..
-period mungkin akan berlanjutan lebih dari 7 hari…
-ada juga kes yang period datang 4 hari.. then stop 2 hari.. then datang semula..
pada masa ini MAB dalam proses merawat darah kotor dalam peranakan..dan darah tu dikeluarkan melalui period..

·         Rasa Mengantuk
-Selalunya akan di rasai pada yang mengambil MAB pada waktu pagi..
-Pada yang ambil malam tentu tak perasan simptom ni sebab lepas makan MAB memang nak tidur..

·         Kerap kencing/buang air besar/ kentut….
- MAB tengah buat kerja buang angin dan toksin.

·         Pening kepala
- Adakalanya boleh membawa sampai demam
**MAB ni agak panas.. so disarankan banyakkan minum air masak.

·         Rasa berdenyut pada payu dara…
- Ada yang berasa denyutan yang menyakitkan sehingga tak boleh nak pakai baju dalam
- Situasi begini selalunya di alami jika kita hampir didatangi period begitulah juga dengan MAB bermakna, proses rawatan sedang berlaku dalam tubuh kita biiznillah/dgn izin Allah.
- Salah satu fungsi MAB untuk menegangkan payudara, denyutan tu bermakna payudara semakin menegang.


APAPUN ANDA TAK PERLU RISAU KERANA SIMPTOM-SIMPTOM INI HANYA SEMENTARA…
Tempohnya bergantung pada tahap kesihatan dan ketahanan tubuh masing-masing…

OLEH ITU… diharap semua pengamal-pengamal MAB dapat bersabar terhadap tindak balas rawatan MAB ini.



Soalan - soalan Lazim Tentang MAB.

Bilakah waktu terbaik untuk mula makan MAB?

Untuk mula mkn MAB seeloknye start hari ke 3/4 period. Maknanya semasa period hari yg ke 3/4. Ini bertujuan agar mudah MAB nk adjust waktu period kite. Katalah period dah hari ke 4 kemudian bile makan MAB 21bji 21hari, jadi hari terakhir makan dah masuk hari ke 25 period dan tiba masa untuk cycle period yang baru.. tidaklah nnt kelam kabut, kalu x ikut hari ke3/4 ni nnt bile mula makan saja MAB dah period balik. 

TETAPI untuk mereka yg kitaran periodnye x normal, x dtg langsung, 2 3 bulan sekali baru datang, anda perlu mula mkan MAB bila2 masa bila dapat MAB bole terus makan, x perlu tgu period.. utk kes ini, MAB ambil masa utk adjust period bg normal semula dan adalah pd kebiasaan mrk yg bermasalah period x teratur atau ada ambil injection/pil perancang period akn sedikit kelam kabut pd permulaan mkn MAB. Ada kes hingga sebulan 2kali period, ada yg period berterusan on n off 2 bulan, ada juga yg x period lgsg sampai 2 ke 3 bln.. ianya normal, nnt bile dah serasi dgn MAB insyaallah masalah ini dpt diatasi. 
Cara mkn ini terpakai utk semua samada blum berkahwin, yg ingin merancang atau sbg ikhtiar utk mengandung.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB?

Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah monopouse.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period?

Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB hingga habis sebtl baru rest. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB?

Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, maka mulakan botol seterusnya pada hari ahad berikutnya.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adakah saya perlu meninggalkan solat selama sebulan, sekiranya period saya tidak berhenti dalam tempoh tindak balas MAB?

Maksimum kiraan period hanyalah 15 hari. Anda perlu menunaikan solat seperti biasa selepas kiraan 15 hari period. Ini kerana pada hari ke 16 ia tidak dikira period, tetapi ia dipanggil istihadhah (darah penyakit). Ini merupakan tindak balas MAB untuk menyucikan rahim dan membuang darah kotor.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Betul ke MAB boleh menguruskan badan?

Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya.
Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini.
Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan. Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda.
MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAB, itu adalah bonus.
 Ramai cust sy yg mendapat bonus ini.. ada atrnya yg turun 2kg, 7kg malah 15kg pun ada dgn mengamalkan MAB..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Saya masih menyusukan anak. Setelah mengambil MAB, selera makan saya semakin bertambah. Adakah ia tindakbalas biasa MAB? Adakah berat badan saya akan bertambah?”
Dalam kes ibu yang menyusu, saya bawakan untuk anda testimoni Puan Sal yang merupakan pengguna dan dealer MAB(petikan dr testimonial Jannah)

Salam,
Saya masa mula-mula makan MAB dulu..masih menyusu anak yg kecil. Memang pada awalnya selera makan bertambah dari biasa.Pengeluaran susu badan memang takde masalah.Tapi sedikit demi sedikit selera makan tu berkurang dengan sendirinya dan tanpa disedari berat badan saya berkurang...saya sendiri tak sedar, orang lain yang perasan

p/s: saya ada pengalaman, seluar jeans yg hampir setahun lebih tak dapat pakai..lepas makan MAB 4-5 botol, akhirnya dah boleh pakai sampai skrg.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kelulusan KKM??

Ada yang bertanya, kenapa MAB ni xde kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?


MAB adalah buatan orang kampung (homemade). Untuk mendapatkan kelulusan KKM, perlu ada kilang bertaraf GMP yg menelan kos ratusan ribu rm dan sebagainya yg mana prosesnya amatlah rumit sekali. Antara sebab lain, owner bimbang ramuan asli maajun ni akan jatuh ke tangan orang lain. Kalau ada kelulusan KKM, harga MAB juga akan naik berkali ganda. Tidak perlu bimbang dan ragu-ragu akan produk ini kerana produk ini sudah ada sejak 35 tahun lepas, yang makin lama makin ramai peminat setianya. Tiada campuran bahan kimia dan selamat kerana ia adalah ramuan orang-orang tua nenek moyang zaman dahulu untuk merancang keluarga sebab dulu tiada lagi kaedah moden seperti yang boleh didapati sekarang.


Dengan ini kami mengambil pendekatan utk jual secara online dan melalui dealer2 yg sah sahaja. Buat masa ini owner belum terbukak hati utk apply KKM ats sbb2 di atas, dan apa yg pihak kami buat adalah berhubung terus dgn pihak KKM utk memastikan keyakinan pengguna dan mendaftar cap dagang yg telahpun didaftarkan tahun lepas utk memonopoli nama MAB.. Jadi pastikan anda mendapatkan yg original di mana sticker kite hanya satu yg dikeluarkan oleh pihak pembekal... yg ada logo TM di ats nama MAB. Selain dari adalah bukan dari syarikat kami.


SENARAI HARGA AGEN, DAN HARGA BORONG:
Wajah BARU,MAB- Maajun Anggun Bistari yg bakal mewarnai pasaran Malaysia bermua 1 st Jun sbg prdk TERHANGAT alternatif famili planning HERBA yg berkesan,berkhasiat yg memelihara kecantikan dan kesihatan wanita d luar dan dalaman.PASTI SUAMI BALIK AWAL DARI KERJA...JOM ANGGUN LAGI BISTARI..WAJAH BARU MAB YG BAKAL MEWARNAI PASARAN HERBA PERANCANG FAMILI YG PERTAMA D DUNIA UTK WANITA YG INGIN KEKAL ANGGUN DAN BISTARI....JOM LIKE BIAR D BOOM MAB KPD WANITA YG MEMERLUKAN KHASIAT MUSTAJAB DR MAB......mengiurkan dalaman dan luaran wanita...sssst si dia tak melencong ke lain,ingat rmh sajerrr...PEWIIIIT
Wajah MAB yg bakal mewarnai pasaran MALAYSIA.

UTK MAKLUMAN HARGA BARU INI SELARAS DGN KENAIKAN BERIKUT:
1) KENAIKAN UTAMA SBBKN HARGA SUMBER BAHAN MENTAH MAB TLH MENINGKAT.
2) REBRANDING LOGO MAB YG BARU TLH BERJAYA MNDPT KELULUSAN DAFTAR HAK CAP DAGANGAN M'SIA DI BWH PERLINDUNGAN PERBADANAN HARTA INTELEK MSIA & KPDN MSIA
3) KELULUSAN UJIAN PRODUK MAB KE ATS STEROID DAN MERKURI YG DIBUAT DI LAB TEMPATAN DAN DR U.S.A. TLH DISAHKAN SELAMAT DR BHN KIMIA SELAMAT UTK DIMKN 100% SAH HERBA ASLI TANPA PENGAWET DAN BHN KIMIA.
4) SETIAP BTL AKAN DIBEKALKAN LABEL DAN PAMPLET YG SELARAS DAN STANDARD.
5) PERUBAHAN KPD BTL BARU YG LEBIH KEDAP/'SEAL' UTK MENJAMIN KUALITI MAB. 
Utk itu, bermula 1st June 2013:harga terkini MAB buat semua cust tegar MAB:- 
1-9btl=RM18
10-19btl=RM17
20-49btl=RM16
50-99btl=RM15 dan 
100-299 btl =RM14.....JOM MENCUBA DAN BERNIAGA MAB, insha Allah kaya dan berjaya.





Sunday, July 13, 2014

SABUN, SERUM, SCRUB DAN LOSYEN ALPHA ARBURTIN


SET PENJAGAAB KULIT ALPHA ARBURTIN


SABUN ALPHA ARBURTIN
SERUM ALPHA ARBURTIN
SCRUB ALPHA ARBURTIN
LOTION ALPHA ARBURTIN

SEMUANYA PADA HARGA RM 95 (termasuk postage)





Alpha Arbutin Soap RM 9
(Tidak termasuk postage)



1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.


2. Dipakai untuk badan dan wajah.

3. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.

4. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.

5. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.

6. Meratakan tona warna kulit.

7. Lulus FDA di Thailand.

8. Selamat digunakan, tiada kesan sampingan.


Alpha Arbutin Pure Serum RM 24(Tidak termasuk postage)





Fungsi:
  • Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur 
  • Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi. 
  • Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
 
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam


Alpha Arburtin HoneyMilk Body Lotion SPF 60 PA+++ RM 50
(Tidak termasuk postage)


Scrub Super Alpha Arburtin RM 18 (Tidak termasuk postage)

Nak kulit halus mulus ,  rajinkan diri anda untuk memberi belaian yang secukupnya pada kulit. Hujung minggu tu, cuba luangkan sikit masa beri belaian pada kulit terutama di bahagian muka. Ni sesiapa yang sedang mencari scrub jom la try Super Alpha Scrub, mempunyai kandungan garam yang berasal dari laut dalam. Ia boleh digunakan di bahagian muka dan badan. Ia berfungsi untuk merangsang penyingkiran toksin dalam tubuh melalui kulit. Selain itu Menghilangkan segala kotoran dan membuka liang-liang roma yang tersumbat. Keistimewaan scrub ini ialah mempunyai vitamin E minyak untuk anti-oksida, dengan mengurangkan garis-garis halus dan kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga

KELEBIHAN SCRUB SUPER ALPHA
Boleh di pakai di muka dan badan
Menyingkirkan toksin dalam badan melalui kulit
Menggalakkan sel kulit baru
Menghilangkan segala kotoran yang degil
Membenarkan liang roma terbuka dari tersumbat
Mempunyai vit E bagus untuk penambaikkan sel-sel bagi kulit kita
Mengurangkan garisan halus
Menjadikan kulit semakin sihat dan bertenaga
Mengurangkan parut-parut tebal
Menjadikan kulit semakin halus
CARA PENGGUNAAN: Basahkan muka dan sapu scrub keseluruh bahagian muka. Urut secara perlahan-lahan dalam gerakan bulatan Sehingga rasa krim diserap ke dalam kulit, Ia boleh digunakan setiap hari sepanjang minggu untuk menjadikan kulit menajdi lembut dan cerah.
HARGA:RM20(Tidak termasuk postage)

BELIAN BORONG JUGA DIALU-ALUKAN 
SILA LIK FB MAYA BEAUTY HOUSE / SMS/WHATSAPP +6010 9266926





Saturday, June 28, 2014

TEPUNG PREMIX MEK SITI DI DUNGUN

di sini maya ingin share tepung premix yang anda boleh dapati dari maya. ada pelbagai tepung premix. jom puasa dan raya tahun ini kita sediakan sendiri desert dan appetizer sendiri untuk suamj dan anak2. sambil tu duk mix bahan2 bolehla tiup ayat2 pengasih untuk suami dan anak2. semoga kasih mereka setia bersama kita kerana Allah.



BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926

BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926



BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926

BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


 wow ada lg premix...pan cake, ais krim, pau, puding. pavlova, waffle, pizza dan macam2 lagi. hmm... u are amazing mom, mama ni hebatla, hari2 ada je makanan best2 untuk kami. best kan kalau anak2 cakap giteww dgn kita. lalala..

BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926



BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926



BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926

BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926



BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


BERMINAT SILA PM FB  MAYA BEAUTY HOUSE (SILAKLIK)
ATAU WHATSAPP/SMS/CALL +6010 926 6926


.

Popular Product For All Time