MaYa jual sabun basuh kain ya!!!

MaYa jual sabun basuh kain ya!!!
cecair pencuci pakaian setanding dengan En. DYN punya

Top 5 Popular Products for Last 7 Days

Saturday, April 19, 2014

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC MURAH


Harga Promo : 
RM85 sm , RM95 ss. (sekotak) FREE POSTAGE

Harga Promo : 
RM170 sm , RM180 ss. ( 2 kotak) FREE POSTAGE
Free shaker 

✿-ROYAL SLIM LISHUO MAGIC-✿ 
►jom tgk kebaikan ROYAL SLIM:

✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious 
...(kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

-Diformulasikan dengan-
-MARINE COLLAGEN
*membantu kulit kelihatan kuat,sihat dan cantik
*membantu badan untuk memetabolisme lemak dalam badan
*mempunyai kelebihan bahawa ia adalah protein tulen tanpa karbohidrat ..dan lemak, sertamempunyai kepekatan kalsium yang tinggi

-APPLE FIBRE
*bermafaat untuk melancarkan pencernaan makanan dalam badan
*mengelakkan sembelit dan membuang toksin dari badan
*mengekalkan tekanan darah yang normal

-WHITE KIDNEY BEAN EXTRACT
*mempunyai sumber protein dan serat yang sihat
*membantu dalam menurunkan berat badan yang berlebihan
*mengurangkan kadar kanji yang ditukar kepada gula dalam proses ..pencernaan

-CITRIC ACID
*membantu meningkatkan metabolisme dalam badan sekaligus ..memudahkan pembakaran lemak pada badan

-MALIC ACID
*membantu melicinkan kulit
*mampu merangsang pertubuhan sel baru dalam badan


CARA PENGAMBILAN Royal slim lishou magic : 

Minum 1 sachet dua jam sebelum sarapan. Di bancuh dgn 200ML air masak @ air sejuk. Jangan gunakan air panas. Habiskan lebih 4 Liter air masak pada hari tersebut. Hindari air dan makanan manis. Minuman berais, bikarbonat dan juga makanan berkarbohidrat tinggi untuk kesan penurunan yg lebih cepat. Hindari caffeine kerana produk ada anti-aging.


Kenapa Rasa Lapar dan asyik rasa nak makan je ketika mengamalkan Royal Slim Lishuo Magic?

Ada sesetengah pegguna RSLM akan mengalami situasi dimana ketika mengambil produk RSLM, mereka akan sering merasa lapar dan rasa ingin makan.

Hal ini adalah disebabkan PEMBAKARAN LEMAK sedang berlaku pada badan anda. Produk RSLM ini juga meningkatkan kadar metabolisme yang menjadi punca kepada pembakaran lemak selepas anda makan. Dengan itu, jangan risau ye.Situasi yang berlaku ini normal dan bukannya kesan sampingan yang merbahaya,tapi situasi ini adalah situasi normal ketika pembakaran lemak berlaku.

Situasi ini hanya akan berlaku pada minggu pertama sahaja. Selepas minggu kedua atau ketiga selepas mengamalkan RSLM secara konsisten, anda akan rasa cepat kenyang

ara Mengatasi rasa lapar dan makan berlebihan

Di sini saya berikan tips kepada anda cara mengatasi anda sentiasa rasa lapar dan makan berlebihan.

1 – Minum air yang banyak ketika makan.

2 – Makan berkali-kali,tapi pastikan kuantiti makanan yang anda makan adalah sedikit.

3 – Pastikan air masak/air mineral sentiasa berada disisi anda. Jadi,apabila anda merasa lapar, minum air bagi mengurangkan rasa lapar.

4 – Sekiranya anda rasa lapar dan rasa macam nak kunyah sesuatu, makanlah buah epal hijau



SOALAN LAZIM ROYAL SLIM LISHUO MAGIC :

-Ibu menyusu boleh ambil Royal Slim Lishuo Magic tak? 
– Boleh

-Boleh ke ambil Royal Slim Lishuo Magic kalau ada ambil supplement lain? 
– Sebaiknya jarakkan pengambilan supplement lain dalam 8 jam.

-Saya ada darah tinggi, boleh ke ambil Royal Slim ni?
 – Untuk pesakit darah tinggi yang tidak kronik boleh mengambilnya.

-Apa bahan utama Royal Slim Lishuo Magic? 
– Ekstrak Epal dan beberapa lagi herba lain.

-Royal Slim Lishuo Magic ada KKM dan HALAL tak? 
– Royal Slim Lishuo Magic mempunyai KKM iaitu NOT130502116K dan disahkan HALAL oleh JAKIM

-Berapa lama baru nampak kesan? 
– Seawal 10 hari pengambilan Royal Slim Lishuo Magic.

-Royal Slim Lishuo Magic ni betul-betul ke berkesan? 
– Terbukti 99% yang mengamalkan produk ini telah berjaya dengan 3x kuasa membakar lemak.

-Ada side effect tak bila ambil Royal Slim ni? 
– Takde cibir birit, sakit perut, cuma berpeluh sahaja.

-Macam mana nak minum? 
– Ambil sebelum bersenam / sebelum makan sehari sekali. Nak cepat 2x sehari.
1 box Royal Slim Lishuo boleh tahan berapa lama? – 1box = 20 sachet. 20 sachet = 20 hari.

Monday, March 31, 2014

Minyak Kelapa Dara - MY VCO 200 ml (RM 55 / 60)

PENGENALAN MINYAK KELAPA DARA / VIRGIN COCONUT OIL (VCO)

Minyak Kelapa Dara bermaksud minyak yang dikeluarkan dari buah kelapa cukup matang melalui proses khas dengan tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat di dalam buah kelapa tersebut.

Lauric acid dalam minyak kelapa dara adalah 'medium chain fatty asid' yang mempunyai tambahan fungsi yang amat berguna untuk membentuk monolaurin di dalam tubuh manusia atau haiwan. Monolaurin adalah bersifat antiviral, antibakteria dan antiprotozoal. Monoglyceride yang digunakan oleh tubuh manusia atau haiwan berperanan memusnahkan lapisan atau kelongsong lipid pada virus, seperti HIV, herpes, cytomegalovirus, influenza, berbagai bakteria pathogen termasuk listeria monocytogenes dan heliobacter pylori, serta protozoa seperti giardia lamblia. Setengah kajian juga menunjukkan bahawa ia berfungsi sebagai antimikrobial.

Tindakan antiviral yang dikaitkan dengan monolaurin ialah ia mampu mencairkan lapisan lipid dan phospholipid pada kelongsong atau envelope virus yang menyebabkan kerosakan pada  envelope virus berkenaan. Secara mudah, fatty asid dan monoglycerides menghasilkan kesan pemusnahan  iaitu  dengan menghancurkan dua lapisan plasma membran pada organisma berkenaan.

Dari beberapa kajian dan penyelidikan mutakhir ini, telah membuktikan bahawa kesan antimikrobial monolaurin adalah berhubung kait dengan gangguan terhadap sebarang isyarat ke atas mekanisma cell organisma berkenaan untuk replikasi (replication).



KETERANGAN MINYAK KELAPA DARA ASLI MY VCO



Diproses secara semulajadi tanpa haba dan kimia lain. Terdapat sekurang-kurangnya 9 jenis asid lemak (Medium Chain Fatty Acids) iaitu asid caproic, caprylic, capric, lauric, myristic, stearic, oleic dan linoleic. Kajian sains menunjukkan ianya amat berguna untuk kesihatan manusia samada bayi, kanak-kanak, dewasa warga tua lelaki atau wanita. Sesuai diminum, disapu pada kulit seluruh badan, boleh dijadikan minyak rambut atau boleh digunakan semasa bersama dalam hubungan suami isteri dengan melumurkannya ke seluruh badan. MY VCO terdapat dalam saiz 200ml dan dijual dengan harga RM 50/ RM 55 dan 1000ml dijual dengan harga RM 90 / RM 95 dengan penghantaran adalah percuma.



APA KATA PAKAR TENTANG KEBAIKAN MINYAK KELAPA DARA / VIRGIN COCONUT OIL (VCO)

“Belum pernah dalam sejarah manusia begitu penting untuk menekankan nilai minyak asid Laurik. Minyak Kelapa Dara (MDK) mengandungi medium chain triglyceridus (MCT) yang hampir sama dengan lemak yang terdapat dalam susu ibu. MCT mempunyai kesan nutrien yang sama dengan susu ibu.”
Prof. Dr. Jon J. Kabara, Ph.D Professor Emeritus Michigan State University
“Minyak Kelapa Dara bersifat anti virus, anti bakteria, anti kulat dan anti parasit semulajadi yang mengawal pelbagai penyakit.”
Dr. Bruce Fife (Doctor Naturopati – USA)

Minyak kelapa dara digunakan sebagai losyen adalah kaedah yang ideal untuk mengembalikan keremajaan kulit anda. Ia bukan sahaja menghalang pembentukan radikal bebas yang membinasakan, serta bertindak melindungi dari tindakbalas radikal bebas, malah ia juga mampu mengekalkan bentuk kulit jeragat dan masalah kulit lain yang disebabkan oleh penuaan faktor dan pendedahan berlebihan kepada minyak kelapa sunlight.Virgin mampu mengekalkan tisu ‘kulit penghubung ‘menjadi kuat dan halus, di mana ia membantu kulit henti dari kendur dan berkedut. Dalam keadaan tertentu ia mampu memulihkan kulit yang rosak atau kulit yang dijangkiti penyakit.
Minyak kelapa dara bukan sahaja memberikan kelegaan sementara kepada kulit, tetapi ia juga membantu memulihkan dan memperbaiki kulit, dan ia tidak dapat dilakukan oleh sebarang jenis losyen. Ia berperanan mengembalikan keremajaan pada kulit anda dengan menanggalkan sel-sel luaran kulit yang mati. Minyak kelapa dara akan meresap jauh hingga lapisan bawah kulit dan akan menguatkan lapisan tisu berkenaan. Akhirnya kulit anda akan menjadi lembut serta sihat ‘bersinar “. Jika anda ingin maksima kesan pemulihan, anda perlu memilih mereka yang benar-benar minyak yang berkualiti, bebas daripada sebarang bahan kimia, tiada warna pergilah dan tiada hidrogen. Semua ini terdapat dalam minyak kelapa dara.”
Dr. Joseph Mecola (Author of Total Health Program) and Rachael Droege

“Minyak Kelapa Dara berdiri gagah sebagai minyak yang paling menyihatkan yang boleh anda gunakan. Ia mengandungi selautan khasiat kesihatan serta khazanah penyelidikan yang benar-benar berharga. Saya sesungguhnya sangat inginkan anda menjadikan Minyak Kelapa Dara sebagi sebahagian daripada pelan harian pemakanan anda.”
Dr. Mark Atkinson Holistic Medical Physician BBS Bsc (Hons) FRIPHH FCMA BETD SAC DIP (Clinical Nutrician)





KEBAIKAN MINYAK KELAPA DARA MY VCO

  • Sistem PencernaanMembantu dalam proses pencernaan yang akan membolehkan tubuh anda menghadam segala khasiat dari makanan dan membuang toksin dari badan dengan lebih baik. Ini akan membuang semua masalah yang berpunca akibat pengumpulan toksin dalam tubuh.
  • Sistem Imunisasi dan Kekebalan Tubuh
    Tubuh anda akan lebih kebal dari penyakit kerana Minyak Kelapa Dara mempunyai sifat antivirus dan antibakteria yang kuat.
  • Masalah Jantung
    Jantung anda akan lebih sihat dan kuat kerana kandungan asid laurik yang terkandung di dalamnya membantu mencegah masalah jantung dengan cara menurunkan kadar kolesterol dan tekanan darah tinggi. Ia juga mengurangkan kecederaan arteri dan mencegah aterosklerosis.
  • Kencing Manis dan Diabetes
    Kandungan gula dalam darah anda akan lebih terkawal dan penghasilan insulin tubuh anda juga akan lebih bersesuaian. Ini akan mencegah dan mengubati kencing manis dan diabetes.
  • Resdung
    Masalah resdung anda akan lebih terkawal dan sembuh kerana sifat antivirus, antibakteria, antikulat dan antiprotozoa yang akan membasmi kuman penyebab resdung.
  • Tiroid
    Masalah hipertiroidisme dan hipotiroidisme akan dipulihkan kerana Minyak Kelapa Dara merangsang fungsi tiroid dan mempunyai pelbagai sifat antiseptik.
  • Mencegah Masalah Hati
    Bebanan tugas pada hati anda akan berkurangan kerana ia mencegak pengumpulan lemak dan Minyak Kelapa Dara adalahg zat tenaga yang mudah diubah.
  • Berat Badan
    Kadar metabolisme tubuh anda akan meningkat dan ini akan secara tidak langsung menurunkan berat badan anda pada tahap yang bersesuaian. Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
  • Untuk Tulang
    Tubuh anda akan mempunyai kebolehan menyerap kalsium dan magnesium dengan lebih baik.
  • Untuk Gigi
    Gigi akan menjadi lebih sihat dan kuat.
  • Untuk Kesihatan Keseluruhan
    Anda akan lebih sihat dan mampu sembuh dari pelbagai penyakit kerana Minyak Kelapa Dara memberi kebaikan dan kesembuhan dalaman dan luaran. Jadi dengan pengamalan Minyak Kelapa Dara secara berterusan, kesihatan tubuh anda anda akan berada pada tahap terbaik (optimum).
  • Untuk Ibu Mengandung
    menghilangkan parut jerat dan stretch mark dan merawat masalah keputihan melampau ketika mengandung. Juga boleh digunakan sebagai minyak selusuh bagi memudahkan kelahiran.
  • Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, yang mengambil minyak kelapa dara sebagai sebahagian dari pemakanannya akan mendapati paras lauric acid dan capric acid bertambah secara ketara. (lihat keterangan terperinci dalam tajuk Kesan Pengambilan Minyak Kelapa Dara Pada Ibu-ibu Yang Menyusukan Anak). seterusnya ia juga membantu meningkatkan penghasilan susu ibu.
  • untuk kulit. Membantu dalam melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari. Mengelakkan penuaan awal seterusnya menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan kulit.  Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan lembut.
  • Untuk Kesihatan Wanita
    melancarkan kitaran haid dan kurangkan rasa senggugut. memperlambatkan proses menopaus bagi wanita.
  • Untuk kesihatan kulit kepala dan rambut. Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
  • untuk Lelaki. Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental. Meningkatkan kesuburan. Agen pelincir dalam hubungan suami isteri.


TIPS PENGAMBILAN MINYAK KELAPA DARA MY VCO

  • MINUM / AMBIL minyak MY VCO selepas breakfast / sarapan pagi & waktu malam (sebelum tidur) pada jam 10 malam.
  • KENAPA?? Pada masa ini, sistem pencernaan badan kita menjadi sedikit perlahan atau kurang aktif. Jadi ini akan memudahkan MY VCO bertindak dan bekerja dalam badan kita.
  • ELAKKAN pengambilan MY VCO pada waktu tengahari kerana pada masa ini, sistem badan kita sangat aktif bekerja untuk mencerna makanan dan sebagainya.
  • ELAKKAN juga pengambilan MY VCO sebelum makan kerana tindak balas mungkin tidak akan berlaku / kurang kerana minyak kelapa dara yang kita minum akan ditimpa oleh makanan yang kita ambil.



Cara Pengambilan MY VCO  Mengikut Peringkat Umur

Kanak-kanak 5 bulan - 1 tahun : Titiskan sedikit dalam susu formula / susu tepung / mulut bayi.
Kanak-kanak 2 ke 6 tahun : Gunakan sebanyak 2 sudu teh, setiap pagi dan malam.
Kanak-kanak 7 ke 12 tahun : Gunakan sebanyak 4 sudu teh setiap pagi dan malam.
Untuk Dewasa : Ambil 1 @ 2 sudu makan setiap pagi dan malam.

Ambil selepas makan. Sebaiknya jarakkan sekitar 1/2 jam dari pengambilan makanan.

Bagi mereka yang kali pertama mengambil MY VCO , Mulakan dengan 1 sudu teh dengan setiap hidangan. Sebahagian orang mengalami perkumuhan yang lancar untuk beberapa hari.

Bagi mereka yang mengalami citarasa atau perut sensitif pula, boleh dicampur dengan jus buah-buahan, yogurt atau ditambah pada hidangan makanan lain seperti Oat yang dimasak. Dan bagi bayi atau kanak-kanak yang tidak boleh minum minyak kelapa dara, ia boleh dicampurkan pada makanan bayi seperti dalam susu formula / susu tepung.



Thursday, March 20, 2014

EGYPTIAN Magic Cream

EGYPTIAN Magic Cream RM 135 include postage
ALL in ONE : SEMUA PERAWATA ALL IN ONE
PRODUK INI DI IMPORT DARI USA JADI DIJAMIN KEASLIANNYA



EGYPTIAN Magic Cream Diciptakan, dengan keunggulan kehebatan di import dari USA , berfungsi untuk:

  • Menghaluskan Melembabkan membuat wajah jadi kinclong mengkilap tanpa pengelupasan.
  • Sebagai Basic Make Up bisa tahan lama
  • Jerawat dan Bekas Jerawat dan Vlak Hitam dapat dibantu dengan EGYPTIAN Magic Cream (EMC)
  • Membantu mengecilkan pori-pori wajah dan membantu kulit wajah menjadi lebih halus
  • Mengurangi Selulit
  • Membantu pertumbuhan Bulu Mata Alis
  • membantu mengatasi Rambut Rontok dan rapuh
  • membantu mengatasi Bibir Pecah dan Kering
  • Efek dari madu membantu awet muda aging, mencegah dan mengatasi kerut di wajah
  • Jerawat Dipunggung dan bagian tubuh lain juga bisa dihilangkan dengan EMC
  • Telapak kaki pecah-pecah dan kasar bisa dibantu dengan EMC
  • Kaki suka kapalan di oles EMC juga teratasi kapalan
  • Lutut kulit kasar dibantu dengan EMC
  • Wasir/ susah BAB olesi saja EMC dibagian maap lubang dubur kalian sebelum BAB ( pastikan EMC yang asli ya, kalo EMC palsu nanti malah jadi masalah )
  • Wajah kalian iritasi karena salah kosmetik/ perih gatal, bisa dibantu dengan perawatan EMC
  • Luka berdarah : setelah darah dibersihkan bisa dibantu proses penyembuhan dengan EMC original 


ALL in ONE : SEMUA PERAWATA ALL IN ONE
PRODUK INI DI IMPORT DARI USA JADI DIJAMIN KEASLIANNYA

Semua Gender, semua usia : anak-anak, dewasa, bahkan balita bayi, pria wanita : semua bisa menggunakan Eygptian Magic Cream, tidak menyebabkan iritasi/ pengelupasan. Semua dari bahan-bahan alami. Dan bagi kalian yang salah kosmetik menyebabkan wajah jadi kusam dan merah-merah bisa dibantu dengan EMC yang asli yang mengandung bahan alami Olive Oil, Honey, Polen, Royal Jelly dan Propolis Extract ya.
KOMPOSISI :



- OLIVE OIL
- BEESWAX
- HONEY
- POLLEN
- ROYAL JELLY
- PROPOLIS EXTRACT

Perawatan Kulit & Kecantikan Cream pelembab
Orang sering menggunakan Egyptian magic cream untuk mengatasi masalah kulit seperti terbakar atau ruam atau luka, dan kemudian terus menggunakannya sebagai pelembab kulit dan sebagai krim perawatan kulit anti-kerut. Kami menemukan bahwa menggunakan dua kali sehari untuk mendapatkan kulit kenyal, lembut dan halus. Dan ini, tentu saja, adalah salah satu alasan utama Egyptian magic cream yang sangat populer di kalangan industri fashion dan film sebagai krim kecantikan untuk wajah dan perawatan kulit para artis.

Penyembuhan terbakar dan goresan

Banyak dari pelanggan kami menyisihkan Egyptian magic cream ke dalam tabung kecil dalam kit pertolongan pertama mereka secara eksklusif sebagai pengobatan untuk luka bakar, goresan, iritasi kulit dan sejenisnya.
Penyembuhan Luka

Banyak dari pelanggan kami telah berkomentar tentang “kemampuan magis Egyptian Magic Cream ” untuk menyembuhkan luka. Meskipun kita tidak direkomendasikan untuk luka lama, Egyptian Magic Cream memang dapat bekerja dengan ajaib untuk menyembuhkan yang relatif baru dan bekas perubahan warna kulit. Egyptian magic cream adalah cream yang sangat populer di antara banyak ahli bedah plastik, yang merekomendasikan hal ini kepada pasien mereka untuk mempercepat penyembuhan luka operasi plastik.

Conditioner Rambut Alami
Untuk banyak pelanggan kami, salah satu penemuan yang paling menyenangkan adalah bagaimana menguntungkan Egyptian magic cream dapat sebagai kondisioner rambut  . bahan Egyptian magic cream terbuat dari bahan alami akan mengembalikan keharuman pada rambut Anda dan mengisi minyak alami. Berikut ini sebuah artikel di People Magazine tentang bagaimana aktor Carlos Barnard menggunakannya untuk perawatan rambut, dan di sini adalah kesaksian besar dari Lena dari London tentang penggunaan Egyptian magic cream untuk mengendalikan “frizzies.”
Eksim & Pengobatan Psoriasis
Kami menemukan bahwa sekitar sepertiga dari pelanggan kami menemukan Egyptian magic cream setelah mencari alternatif alami untuk krim pelembab komersial sebagai pengobatan untuk eksim dan psoriasis. Meskipun berbeda di alam, kedua kondisi sering dapat ditangani oleh aplikasi dua kali sehari krim pelembab, menurut beberapa otoritas. Semua-alam Egyptian magic cream adalah pilihan ideal.
Ruam Kulit Cream

Egyptian Magic Cream dilaporkan dapat bekerja dengan baik memperlakukan semua jenis ruam, termasuk reaksi alergi terhadap obat, bahan kimia, iritasi lingkungan dan gigitan serangga, iritasi kulit, seperti nikel atau logam lainnya, ruam panas, iritasi dari pakaian, ruam selama kehamilan, dan sebagainya. Juga membantu untuk mencegah stretch mark!

kemudian setelah tidak lama dari postingan ini ada seorang sista yang berbaik hati sharing pengalaman dia dala pemakaian emc barkode biru

ANTARA KOMEN PENGGUNA MEC

untuk memanjangkan bulu mata secara alami

untuk rashes/ruam lampin anak

WIRA MALAM - 4 botol RM 100


WIRA MALAM - RM 33 INC POS

OFFER !!!

4 BOTOL RM 100





Kebaikan Wira Malam.

Wira Malam berfungsi untuk :
- Mengoptimalkan fungsi testosterone
- Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah
- Melancarkan peredaran darah
- Meningkatkan kualitas ereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
- Tidak menyebabkan jantung berdebar
- Meningkatkan produksi androgen (hormone seksual pria)
- Memperbaiki jumlah sperma lelaki
- Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari
Kandungan Wira Malam:
- Butea Superba untuk mencegah ejakulasi dini
- Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
- Ginseng untuk meningkatkan sistem ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
- Saw Palmetto dimana ianya memberi efek anti-estrogen dan anti androgenik yangjuga merupakan anti pembengkakan prostat
- Ashwaganda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
- Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
- Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyeri sendi
- Kismis untuk mencegah anemia, memberi tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakan


OFFER !!!

4 BOTOL RM 100

Monday, February 17, 2014

Lip Spa by My strawberries

Lip spa dari My Strawberries 
Lip Scrub (10 gram) + Lip Moisturiser (5 gram)


Lip spa dari My Strawberries tanpa bahan kimia dan kaya dengan bahan-bahan antioksida dan menyihatkan kulit seperti minyak zaitun (extra virgin oil), vitamin E, Vitamin C dan didatangkan dengan pelbagai perisa. 


Rawat bibir anda dengan set Lip Spa dari My strawberries



Produk  
kiwi

strawberry



1 - Lip Scrub  My strawberries




Scrub bibir ini mampu merawat masalah bibir seperti ::

○ Bibir lebam/kusam
○ Bibir menggelupas
○ Bibir berkedut
○ Bibir yang tampak pucat
○ Bibir yang pecah-pecah


kebaikan dari Lip scrub  My strawberries ::


○ Bibir tampil lebih pinkish & segar
○ Bibir lebih seksi
○ Permukaan bibir menjadi lembut
○ Bibir akan tampak lebih sihat




cara menggunakan Lip scrub  My strawberries

  • Ratakan scrub ke bibir, 
  • Ambil jari telunjuk dan Urut bibir dengan lembut selama 1-2 minit.
  • Ambil tisu, lap sisa-sisa lip scrub dan rasailah perbezaannya
  •  kemudian lembapkan bibir anda dengan menyapu Lip Moisturiser dari My Strawberries yang dibekalkan bersama dengan set spa dari My Strawberries



 Lip Spa dari My strawberries didatangkan dalam bekas yang comel



Retail 
1set Lip Spa My strawberries - RM 45
2 set Lip Spa My strawberries - RM 80
set Lip Spa My strawberries - RM 100


juga terdapat untuk BORONG
siap pek

BERMINAT BOLEH HUBUNGI 
MAYA 010-926 6926 / PM FB MAYA (sila klik)

Sunday, January 5, 2014

HARUM MALAM murah RM 19 UNTUK BORONG)

HARU MALAM - PENYELESAI MASALAH BAU BADAN WANITA TERMASUK ANAK DARA





HARUM MALAM
1 BOTOL RM 33/RM 35 termasuk pos
3 BOTOL RM 90 SM/ 95 SS PERCUMA POSTAGE


OFFER 4 BOTOL - RM 100 
ONLY VALID FOR FAN PAGE LIKER MAYA BEAUTY HOUSE sila klik 
(kalau nak juga plsss like page maya dan pm maya kat sana ya)

BORONG 
6 BOTOL x RM 24 = RM 144 exc postage
 12 BOTOL x RM 23 = RM 276  exc postage
4O BOTOL X RM 20 = RM800
80 BOTOL x  RM 19.50 = RM 1560  exc postage
100 X RM 19.00 = RM 1900 HARUM MALAM  exc postage

BERMINAT!!!
PM/SMS/WHATSAPP 010 -926 6926
FB: maya beauty house (klik)





CIRI-CIRI BOTOL HARUM MALAM YANG MAYA PUNYA


Jika anda masih mengalami masalah bau badan, cubalah Harum Malam! Ramuan khas untuk menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Cuma minum 2x sehari dan lihat kesannya dalam tempoh yang singkat. Pernahkah anda terfikir kenapa kalau kita makan makanan yang berbau seperti petai, jering atau sesetengah minuman maka apabila kita membuang air kecil pasti bilik air akan berbau, apalagi kalau kita berpeluh. Harum Malam diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani bau badan. Jika diminum 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita. Oleh itu apa tunggu lagi, cubalah sebotol sekarang, hanya RM 40 sahaja bagi semenanjung dan RM 45 bagi Sabah & Sarawak (Tidak termasuk postage). Beli 3 botol RM 100 (sm) / RM 117 ( ss) untuk sebulan . *Postage Free untuk 3 Botol sahaja. 



HARUM MALAM 

Harum Malam, membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan menambahkan stamina untuk aktiviti seharian.



Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM
✔ WANITA BERKAHWIN
✔ ANAK DARA
✔ WANITA BERPANTANG
✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS


KELEBIHAN HARUM MALAM :-
- membantu menyegar & menyihatkan badan.
- mencantikkan & menaikkan seri wajah.
- membantu menghilangkan bau badan & mulut
- melegakan panas badan.
- menegangkan payudara.
- memulihkan rasa rapat.
- mengencang otot kewanitaan.
- menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
- menambah keharmonian suami isteri.
- menyihatkan rahim.
- mencantikkan payudara agar sihat & montok.



Khasiat Harum Malam


•Membantu menyegar & menyihatkan badan.



•Mencantikkan & menaikkan seri wajah.



•Membantu menghilangkan bau badan & mulut.



•Melegakan panas badan.



•Menegangkan payudara.



•Memulihkan rasa rapat.



•Mengencang otot kewanitaan.



•Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.



•Menambah keharmonian suami isteri.



•Menyihatkan rahim.



•Mencantikkan payudara agar sihat & montok.



•Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering



•Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina



•Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing



•Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon



•Mengurangkan tekanan dan tension



•Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan



Cara pengambilan:
Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
** Lagi sedap jika simpan dalam peti sejuk
* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. lebih 7 tahun dalam pasaran.. 



TESTIMONI HARUM MALAM















OFFER 4 BOTOL - RM 100 
ONLY VALID FOR FAN PAGE LIKER MAYA BEAUTY HOUSE sila klik 
(kalau nak juga plsss like page maya dan pm maya kat sana ya)


BORONG 
6 BOTOL x RM 24 = RM 144 exc postage
 12 BOTOL x RM 23 = RM 276  exc postage
4O BOTOL X RM 20 = RM800
80 BOTOL x  RM 19.50 = RM 1560  exc postage
100 X RM 19.00 = RM 1900 HARUM MALAM  exc postage

BERMINAT!!!
PM/SMS/WHATSAPP 010 -926 6926
FB: maya beauty house (klik)

Popular Product For All Time