Kat mana kedai maya ni????

Kedai Maya @ dikenali dengan nama MAYA LA COTTAGE

NAMA COMPANY: MAYA LA COTTAGE ( TR0140423V)

terletak di hadapan sekolah Sultan Omar dan selepas pasaraya You Ho lama (sekarang dah tutup) lepas tu ada kedai roti paun lepas tu kedai insuran cimb dan kat situlah kedai Maya...itu kalau datang dari Kuala Dungun.

Nama kedai Maya buat masa sekarang ni D Aura Elegant (ni ambil alih kedai kawan) kalau anda-anda yang tinggal kat dungun tu tak sempat nak kelaur Insha Allah boleh order kami hantar. tapi ada sedikit charge dikenakan tak banayak pun rm 6. untungnya anda boleh beli seberapa banyak barang kami akan hantar ke rumah anda. apa pun boleh contact/ whatsapp Maya kat nombor +6010 926 6926 / 016 988 0236

jangan lupa LIKE page Maya klik LINK FB MAYA

Tuesday, March 10, 2015

IBU PUTIH OXYGEN WHITE Skincare set, ORI DAN MURAH

ibuputih oxygen white by nina skincare






Satu lagi produk keluaran nina skincare IBU PUTIH OXYGEN WHITE.



IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE MENGANDUNGI :

IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS):
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian

TONER BLEMISH:
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit

DAY CREAM SPF 35:
- Melindungi kulit dari sinaran UV 
- Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata

NIGHT CREAM:
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat 
- Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat 
- Menaikkan seri wajah 
- Kulit lebih putih setiap kali sapuan

NOTA :
* Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai Day Cream SPF 35
* Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita



100%ORIGINAL

HARGA:

1 SET X RM 90
SET X RM 85
SET X RM 83

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

Monday, March 9, 2015

Snackeez

 

Snackeez Snack and Drink Travel Cup:
~ Holds a 16 oz drink and your favorite snack
~ Seals securely to keep snacks fresh
~ Snackeez travel cup with capped lid
~ Prevents spills

~ Dishwasher safe



Have your favorite drink and a delicious snack all in one convenient container with the Snackeez Snack and Drink Cup. A sealed lid keeps snacks fresh, clean and ready to take with you. The capped straw prevents spills and leaks. A tight seal eliminates messes. It's dishwasher safe for easy cleanup. Each item features a 16 oz cup and room for a whole single-serving bag of chips.


HARGA:

1 BOTOL X RM 27
2 BOTOL X RM 25
3 BOTOL X RM 24
4 BOTOL X RM 23

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

GENIE BRA PUSH UP

GENIE BRA PUSH UP













BLUE

PINK

BROWN

RED

DARK PURPLE

BLACK

Size Table For Lace Shape Breast Bra Name Brand Women Hot Push Up Genie Bra






Size available : Size S, M, L, XL
                                                                 
  S - BRA SIZE 34-36
 M - BRA SIZE 36-38
L - BRA SIZE 38-40
XL - BRA SIZE 41-43

HARGA

1 helai RM 29
2 helai RM 50
3 helai RM 70

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

Thursday, March 5, 2015

VACUUM FLASK

vACUUM fLASK air panas yang cantik dan menarik
sesuai dijadikan koleksi peribadi atau sebagai hadiah. Dengan.2 corak pilihan Hello Kitty dan lapan pilihan mengikut haiwan.

HELLO KITTY
1 BOTOL X RM 35
2 BOTOL X RM 32






ANIMAL
1 BOTOL X RM 32
2 BOTOL X RM 31
3 BOTOL X RM 30
6 BOTOL X RM 26



HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

Wednesday, March 4, 2015

Kopi Manja Kaseh murah rm 50 Gabungan 10 in 1

KOPI MANJA KASEH Gabungan 10 in 1


Manja Kaseh minuman pengerat kasihsayang dalam rumahtangga. Minuman Manja Kaseh ini ibarat minuman 'SUPERWOMEN' bagi wanita. InshaAllah minuman Manja Kaseh ini membantu anda dalam mengembalikan keyakinan anda sebagai isteri.
Manja Kaseh dirumus menggunakan ekstrak mutiara bersama campuran kolagen, Argan, Manjakani, serapat serta biji kopi Arabica.
InshaAllah berdasarkan kebaikan yang terkandung dalam manja kaseh maka ia mempunyai Kelebihan/Khasiat berikut
1) mengembalikan keserian di wajah dengan cepat
2) menganjalkan dan memulihkan kedudukan payudara terutama yang menyusukan anak
3) membantu menjaga kesihatan dalaman wanita
4) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
5) mencerahkan dan.menghaluskan kulit 
6) Menentang proses penuaan dengan pantas
7) Membentuk tubuh badan yang ideal
8) Menstabilkan kitaran haid serta merawat masalah senggugut dan keputihan
9) Mengetatkan otot faraj selepas bersalin
10 ) mengalakkan kesuburan kaum wanita serta membantu mengurangkan masalah serangan kanser

Manja Kaseh ini juga dapat membantu anda jika anda mempunyai masalah ini :
1) Miss V Longgar
2) Payudara Kendur
3) Tiada Bentuk Badan
4) Kulit Kusam Dan Tidak Bermaya
5) Pinggul Tidak Menawan
6) Tiada Tenaga



Kandungan bahan Manja Kaseh:
Tindakan dan kandungan :
(agen pelangsingan)
~L-carnitine,garnicia cambogia
(Agen kecantikan )
~Serbuk mutiara,argan,kolagen
(Agen jagaan kewanitaan)
~peuraria mifirica,manjakani,serapat
(Agen pembersihan / detox)
~green tea





Serbuk Mutiara -Mutiara berupaya meningkatkan kecerahan kulit di samping melindunginya daripada pancaran radiasi ultraungu yang boleh mengakibatkan kerosakan dan serangan kanser kulit. Selain membantu mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit, mutiara juga mampu mengatasi masalah kegatalan serta mengurangkan kesan garis-garis halus dan kedutan
~ Argan -Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. Minyak Argan turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak, di samping memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. Ia juga berperanan sebagai agen antioksida dan membantu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan.
~Pueraria Mirifica-Pueraria Mirifica berupaya menganjal dan membesarkan saiz payudara di samping membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica mampu mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus. Selain berupaya mengatasi masalah kulit seperti tompok-tompok penuaan, kulit kering dan berjerawat, herba ini turut membantu melangsingkan tubuh badan, meningkatkan tahap tenaga, memulihkan kesakitan pada bahagian rahim serta mengatasi masalah keputihan.
~Teh Hijau-Teh hijau mampu meningkatkan tahap tenaga, menggalakkan pembakaran lemak di samping menstabilkan kadar gula dalam darah. Selain itu, daun teh yang bersifat antioksidan ini berupaya menghalang sel-sel lemak daripada menyerap glukosa serta dapat membantu dalam pembakaran kalori dan meningkatkan tahap metabolisme sekaligus membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.
~L-Carnitine-L-carnitine merupakan asid amino semulajadi yang sering terkandung dalam daging, produk tenusu, kekacang, sayuran serta bijiran dan berfungsi menukar lemak kepada tenaga. Ia mengandungi agen anti-oksidan serta mampu mengurangkan jisim lemak, meningkatkan jisim otot, dan mengurangkan keletihan.
~Garcinia Cambogia-Antara khasiat yang terkandung dalam buah Garcinia Cambogia adalah ia mampu mengekang pembinaan lemak dalam tubuh, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya, mengurangkan tahap kolestrol, serta mampu menyihat dan mencantikkan kulit.
~ Kolagen-Antara khasiat yang terkandung dalam buah Garcinia Cambogia adalah ia mampu mengekang pembinaan lemak dalam tubuh, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya, mengurangkan tahap kolestrol, serta mampu menyihat dan mencantikkan kulit.
~ Citrus Aurantium -Berasal dari Afrika Timur dan Asia, oren pahit sering digunakan dalam perubatan tradisional di China dan Amazon bagi merawat masalah penghadaman dan sembelit. Di samping itu, oren pahit juga dikatakan dapat membantu meningkatkan metabolisme, menggalakkan pembakaran lemak dalam badan dan menstabilkan kadar gula dan lemak dalam darah selain mengekang selera makan dan memelihara kesihatan jantung, buah pinggang dan hati.
~ Manjakani-Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin yang berbahaya dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.
~ Akar Serapat-: Akar Serapat berupaya memperbaiki dan menegangkan tisu faraj selain membantu menghalus serta mencantikkan kulit. Akar Serapat juga membantu mengukuhkan otot dan sendi, di samping mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid. Herba ini mampu melancarkan peredaran darah bagi meningkatkan kadar oksigen sekaligus meningkatkan fungsi organ dan tahap kesihatan wanita.
~ Kopi Arabika-: Biji kopi Arabika yang diperoleh dari spesis coffea arabica dari tanah tinggi Ethiopia ternyata mempunyai rasa yang lebih enak dan lazat. Kopi tinggi kandungan antioksidan serta mengandungi khasiat dari sumber vitamin B-kompleks, potassium, mangan, magnesium dan niacin yang berupaya menyingkirkan toksin dari tubuh badan, meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan tubuh serta menggalakkan fungsi otak seterusnya meningkatkan daya tumpuan dan memori. Kopi juga mampu meredakan tekanan, meningkatkan tahap metabolisme di samping membantu mengurangkan risiko serangan diabetes, strok dan kanser.
~ Krimer Tanpa Tenusu-Pengganti susu atau krimer ini terhasil daripada lemak sayuran dan mengandungi sirap glukos yang memberikan sedikit rasa manis kepada krimer bukan tenusu. Ia bebas laktosa dan sesuai untuk mereka yang alah terhadap bahan tenusu. Krimer bukan tenusu mempunyai jangka hayat yang lebih lama di samping mampu menstabilkan rasa dan haba minuman.
~ Gula Halus-Selain menambahkan lagi rasa manis dalam minuman, gula mempunyai kandungan kalori yang tinggi yang berperanan untuk meningkatkan tenaga tubuh. Asid Glycolic yang terkandung dalam gula pula membantu mengekalkan kesihatan dan kulit wajah.

manja kaseh juga boleh membantu mengawal selera makan dan membuat kita rasa kenyang
fungsi manja kaseh;
@ melangsingkan
@ mencerahkan kulit
@ menegangkan
@merapatkan
@ menyikir toksin dalam badan,,







HARGA MANJA KASIH
1 jar x RM 55
2 jar x RM 53
3 jar x RM 52
4 jar x Rm 50

postage rm 10 shj utk 4 jar ke sm

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

LAFIA original dan murah

LAFIA


Isi Kandungan/Berat : 500ml



LAFIA CARE GOLD BERKESAN UNTUK :
Memang berkesan untuk : 
✓ Menambah, menganjal & mene.gangkan saiz payud*ara
✓ Menge.tatkan Mis.s v
✓ Merawat Masalah Ha.id & Ke.putihan
✓ Melembut & Mencerahkan Kulit


KELEBIHAN & KHASIAT LAFIA CARE GOLD : 
Kelebihan LAFIA: 
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Menambah saiz payudara
✔ Melansingkan badan dgn penyingkiran lemak dlm badan
✔ Mengetatkan Miss V
✔ Menajamkan penglihatan dn mempunyai bahan Agen Anti Barah
✔ Mencerahkan dn Melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara
✔ Menganjalkan kulit yg melendut
✔ Membersihan lapisan darah
✔ Meningkatkan tenaga batin
✔ melambatkan proses penuaan


CARA PENGAMBILAN LAFIA CARE GOLD :
1- Minum Lafia Care Gold 2 kali sehari
2- 15-30 minit sebelum sarapan
3- 3 jam selepas makan malam
*pastikan kedua2 waktu ini perut sis tengah kosong

Cara minum Lafia Care Gold :
1- Minum 1 sudu besar LAFIA (sudu plastik)
2- Minum sekurang-kurangnya 400ml air mineral/air masak SEBELUM & SELEPAS minum LAFIA

Pantang larang LAFIA:
✘ Kurangkan minuman berkafien dan air bergas (jika nak minum jarakkan masa selepas pengangambilan produk selama 2 jam)
✔ Bykkan minum air kosong
✔ Simpan LAFIA dalam peti sejuk selepas dibuka
✔ Boleh diambil dalam tempoh haid
✘ Tidak sesuai untuk wanita yg sedang hamil

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan & menggunakan 100% Herba premium
YANG PENTING HALAL & PRODUK BUMIPUTERA ISLAM
Anda mempunyai masalah suami ‘LEMAU’ je bila bersama?
16 Tahun Perkahwinan Bukan Penghalang Untuk Dapatkan PAYUD*RA AN.JAL & BULAT]]
Suami PERLI SEBAB PAYUDARA ANDA MAKIN
➜ KENDUR
➜ KECIL
➜ LEPER
➜ MENGGELEBEH ?

95% suami setuju Payud*ra merupakan daya tarikan utama ketika bersama dengan isteri.
KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM JUMAAT ANDA dengan PAYUD*RA BULAT & GEBU
Tak Perlu Risau.
Dengan LAFIA CARE , PAYUD*RA anda
[✔] LEBIH AN.JAL 
[✔] LEBIH TEG*NG 
[✔] LEBIH PAD*T 
[✔] LEBIH GE.BU 
[✔] LEBIH MENA.RIK JAMINAN KAMI !
[✔] Jaminan LAFIA Care membantu anda dapatkan payud.ara lebih AN.JAL, TEG.ANG dan BU.LAT

Harga Kotak : RM200.00







Harga LAFIA
1 botol x RM85 
2 botol x RM 80
3 botol x RM 78
4 botol x RM 75

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

AZ COSMETIC murah RM 75 do Dungun

PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI



KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat
dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az
cosmetic



HARGA
1 SET X RM 80
2 SET X RM 77
3 SET X RM 75

HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)

Popular Product For All Time