OFFER KEMBALI

BISMILLAHHIRRAHANIRRAHIIM
Assalamualaikum
dah lama maya tak bagi offer, sbg tanda terima kasih utk customer2 maya, mulai esok 16 okt sehingga 31 okt maya nk bagi offer utk harga seperti di bawah. dah tak payah beli kombo, masih dpt hrg seperti di bawah.
kos postage hanya RM 10 utk 3 KG ke bawah. jom jimat kos penghantaran dgn kongsi beli ramai dgn adik beradik, kawan2, jiran tetangga dan sape2 je lah.

-A-
Al-Razi Soap = RM 36
arburtin sabun 2 KETUL RM 14
alpha arburtin serum rm 19
alpha arburtin scrub rm 15
alpha arbutin losyen rm 45
Aura sakura = rm 35

-B-
BB Cream Naturactor = RM30
Babies Blink Set BIASA = RM 45
Babies Blink Set 5 IN 1 = RM 55
Babies Blink Drink whitenin in 7 days RM 68
Bedak Arab = RM30
belvya = rm 65
bvr collagen = rm 47

-C-
Cocoa Collagen Power Plus = RM43
Chriszen moist + serum = RM 45

-D-
D'herbs = -15%
Dnars TRIAL SET= RM50

-E-
Egg Mask = RM 9
Egiptian magic cream from us rm 85

-F-
Fereena Ferkids = RM 40
Fereena Losyen Inch Loss = RM 45
Fereena Coffee = RM32
Fereena Floral Water = RM50
Fereena Mr. Arrogant Coffee = RM 40
floral mask rm 35
fereena mama gojess = rm 60
FRESHMAX DETERGENT 10 liter rm 33
FRESHMAX DISHWASHER 10 LITER RM 30

-G-
Genie Bra (3 helai) = RM 39
Gold Scrub = RM 50
-H-
Harum Malam = RM25

-I-
ibu putih collagen drink rm 50
Ibu Putih KRIM = RM18
Ibu Putih Krim Strawberry = RM 22
Ibu Putih Strawberry SABUN= RM16
Ibu Putih Sabun = RM18
Inai magic rm 7

-J-
-K-
K Colly = RM 93
K White = RM75
Kawai white rm 118

-L-
Lip Tint = RM5
Lip Scrub = RM 18

-M-
Mask Sheisdo + Eye Mask = 12pcs RM10
Miracle Slimming Coffee = RM55

-N-
Naked 2 / Naked 3 EYESHADOW RM 18

-O-
OVISPA RM70

-P-
Perla Coklat = RM42
Perla Coffee = RM38
Perla Jus = RM33
Pinkyna White (20 sachet) = RM 45
Platinum Ladyxara = RM 57

-R-
Radiance RM 155
Royal Slym = RM 75

-S-
Sabun USA breast / slimming= 3 KETUL RM 15
Satin skinz = rm 135
Sedap Malam = RM25
Slimm n Fit Baju utk lelaki = RM35
Supra krim germany repack 7grm rm 18
serum w/blach head removal = RM 18
-T-
Tia Amelia SET = RM85

-V-
V'Asia = -15%
VARIABLE Y SERUM EYELASH RM 10
vida beauty 10%
-W-
Wis Putih Set = RM 70
wira malam.= rm 27
wonder patch mymi korea = RM 23
-Z-
zofea RM 125
LAIN-LAIN
turtle twilight rm 28
water dispenser 3 layer rm 100
bekas beras rm 110
mini aircond rm 30
insect pest controller rm 18

BERMINAT SILA PM FB/ WHATSAPP/SMS +60109266926
INSTA : mayalacottage

Top 5 Popular Products for Last 7 Days

Wednesday, October 29, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ORIGINAL DAN MURAH

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN


HARGA PROMOSI : RM 150

NEW LOOK OF KAWAII COLLAGEN !!
RM 150 SEMUA DALAM GAMBAR NI DAPAT UNTUK HARGA RM 150
60 SACHET / JAR

BERMINAT SILA LIKE FB PAGE KAMI: MAYA BEAUTY HOUSE
FOLLOW KAMI KAT INSTA : MAYALACOTTAGE
SMS/WHATSAPP KAMI DI +6010 9266926



7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan-bahan utama:


Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.



Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dgn efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yg letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai utk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yg sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan









TESTIMONI KAWAII COLLAGEN



Testimoni Pengguna:
Masalah Jerawat dan parut jerawat saya tak pernah selesai walaupun saya dah pernah guna pelbagai jenis produk di pasaran. Sehinggalah saya temui produk yg hebat ini. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mmg sgt serasi dgn saya. Kesan pun nampak cepat kalau nak dibandingkan dgn produk jenama lain yg sy pernah beli. Harga pun murah utk 1 botol besar. mmg jimat sbb tahan dua bulan. hihi




Testimoni Pengguna:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!



Testimoni Pengguna:Dulu kulit saya kusam tak sekata. letak bedak tebal-tebal pun nampak gelap. parut jerawat kat pipi pun susah nak hilang. sejak minum Secret Skin White ni kulit makin cerah sekata. Dah makin putih gebu. ramai org tegur lihat kulit sy makin putih. Hanya dalam 7 hari dah boleh nampak kesan ketara.





Ramai kawan-kawan tegur lihat kesan ketara pada kulit saya. Kulit putih gebu pakai apa, tegur kawan-kawan. hehe memang best. sebab dulu kulit sy berminyak dan gelap. Dulu jeragat kat hidung susah nak hilang. sekarang jeragat dah pudar. kulit sy dah licin macam kulit bayi.




Testimoni Pengguna:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!


Testimoni Pengguna:
Dulu kulit berminyak dan gelap. Parut jerawat pun penuh muka. sekarang kulit sudah smooth dan halus serta tak berminyak lagi. Kulit makin sekata dan cerah. Tak perlu touch up bedak tebal-tebal lagi.
















__________________________________________________________________




24x anti-oxidant
10x stem cell
18x super fruits
pitera extract

Apa SECRET SKIN WHITE mampu berfungsi utk kulit anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan 
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan 
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan


BERMINAT SILA LIKE FB PAGE KAMI: MAYA BEAUTY HOUSE
FOLLOW KAMI KAT INSTA : MAYALACOTTAGE
SMS/WHATSAPP KAMI DI +6010 9266926

Monday, October 20, 2014

GARCINIA BURNER ORIGINAL MURAH RM 85

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI


Penat kawal MAKAN perut tak kempis2 juga?
LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?

Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!! insha Allah



maya ada PRODUK BARU ni tengah hot !!!
 CONFIRM, INSHA ALLAH....APA PUN DENGAN IZIN ALLAH...TAPI SEHINGGA KINI SUDAH TERBUKTI KURUS DLM 15 HARI!!!
MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!
PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 
“Bukan Janji Tapi Pasti, DENGAN IZIN ALLAH ya”

Memperkenalkan GARCINIA BURNER (GB)!!

* Tanpa perlu berlapar.
* Tanpa perlu senaman.
* Tanpa perlu senak perut.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita.
* Tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.




* Supplement perlangsingan NO.1 di Germany.
* Mendapat pengiktirafan sebagai supplement perlangsingan terbaik di seluruh Eropah.
* Dipersetujui oleh seluruh ahli-ahli FARMASI di Eropah.
* Formula oleh Dr. Oz dengan 100% bahan semulajadi.
* Halal dan dijamin selamat!!!




5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER

✔ Garcinia Combogia
✔ Orange Peel Guarana
✔ Aloe Vera
✔ Hoodia
✔ Green Tea

KEBAIKAN GARCINIA BURNER

✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon 



CARA PENGAMBILAN GARCINIA BURNER



BERAT 50 KG - 59 KG
✔ Memadai makan 1 biji/sehari sebelum sarapan pagi

BERAT 60 KG - 70 KG
✔ Makan 2 biji/sehari 
✔ Ambil 2 biji sekali pagi atau ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7 malam

BERAT 70 KG DAN KE ATAS
✔ Makan 3 biji /sehari
✔ 2 biji pagi dan 1 biji malam sebelum pukul 7 malam (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

ALERT!!

✔ Lebihkan minum air suam, agar proses 
pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
✔ Jauhkan dari minuman seperti air kelapa, 
air limau, teh O dan minuman sejuk
✔ Kurangkan juga makanan berminyak

TESTIMONI

















HARGA 

1 KOTAK RM 90 (30 biji)
2 KOTAK RM 180 (60 biji)
3 KOTAK RM 255 (90 biji)
NAK MURAH BELI KONGSI POS PUN JIMAT
CAS POS MAYA 1 KG RM 9, BAWAH 3 KG RM 10
HAAA...JIMATKAN

berminat !!!

sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 


VGS SKINCARE MURAH DI DUNGUN TERENGGANU

“Wajah Anda Kusam, Berjerawat, dan terdapat noda/Flek-flek Hitam…?? Pakai produk ini, maka kulit wajah Andapun akan tampak bersih SEKETIKA dan Andapun terlihat Cantik secara Alami.”



VGS ADALAH JAWAPANNYA








Berkhasiat :

  • Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, noda karena jerawat, flek flek hitam
  • Mencerahkan kulit
  • Menghasilkan kulit tampak cantik alami, bersih, cerah seketika, dan glowing
  • Mengecilkan pori-pori wajah
  • Menghilangkan kantong mata
  • Menghilangkan bintik hitam
  • Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa makeup

VGS ini ada 4 items, iaitu:
  • Night cream
  • Day cream
  • Toner
  • Honey soap
N.B: Inilah cara cepat menghilangkan jerawat, bekas jerawat, flek-flek hitam dan noda yang membandel.


VGS MEMPUNYA KELULUSAN KKM

KELULUSAN KKM

 





TESTIMONI-TESTIMONI VGS SKINCARE






  

F.A.Q

T:   Apakah jerawat/bekas jerawat saya boleh hilang, beserta flek-flek noda di wajah??
J:   Boleh…! Semuanya Bergantung dari perawatan Anda. Jika anda teratur dan Disiplin merawatnya, semua masalah kulit wajah Anda akan hilang dengan perlahan. Sebagai gantinya, kulit wajah Anda akan tampak Cantik dan terlihat Asli walau Anda tidak memakai Make Up.
T:  Biasanya VGS ini berapa lama baru habis ??
J:  Tergantung bagaimana cara pakai Anda, jadi berapa lamanya ini Relatifnya. Kalau Anda mau tau cara pakainy asupaya awet dan tahan lama, silahkan tanyakan via whatsapp / sms +6010 9266926, saya ada sedikit tips masukan untuk Anda.  

HARGA 

1 KOTAK RM 85
2 KOTAK RM 160
3 KOTAK RM 230
NAK MURAH BELI KONGSI POS PUN JIMAT
CAS POS MAYA 1 KG RM 9, BAWAH 3 KG RM 10
HAAA...JIMATKAN

berminat !!!

sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 

UMMA LACTO DUNGUN

UMMA LACTO 


for breast feed mom. 

HARGA 
1 KOTAK RM 57
2 KOTAK RM110
3 KOTAK RM 160

Menyusukan anak memang memerlukan komitmen yg tinggi apatah lagi kalau susu kurang. dengan pemakanan yg tidak teratur, rutin harian yg sibuk dan tekanan tugasan harian akan menjejaskan penghasilan susu ibu. dgn umma lacto semua itu dapat diatasi. lagi bagus di ambil seawal selepas kelahiran kerana susu ibu yang dihasilkan dapat mengelak jaundice/penyakit kuning pada baby. 



berminat sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 



JOM PREVIEW PASAL UMMA LACTO


KEBAIKAN SUSU IBU TELAH TERBUKTI


KANDUNGAN UMMA LACTO


KEBAIKAN UMMA LACTO




KELULUSAN UMMA LACTO


SIJIL HALAL UMMA LACTO


TESTIMONI-TESTIMONI UMMA LACTO













HARGA 
1 KOTAK RM 57
2 KOTAK RM110
3 KOTAK RM 160

berminat sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 

Popular Product For All Time