Kat mana kedai maya ni????

Kedai Maya @ dikenali dengan nama MAYA LA COTTAGE

NAMA COMPANY: MAYA LA COTTAGE ( TR0140423V)

terletak di hadapan sekolah Sultan Omar dan selepas pasaraya You Ho lama (sekarang dah tutup) lepas tu ada kedai roti paun lepas tu kedai insuran cimb dan kat situlah kedai Maya...itu kalau datang dari Kuala Dungun.

Nama kedai Maya buat masa sekarang ni D Aura Elegant (ni ambil alih kedai kawan) kalau anda-anda yang tinggal kat dungun tu tak sempat nak kelaur Insha Allah boleh order kami hantar. tapi ada sedikit charge dikenakan tak banayak pun rm 6. untungnya anda boleh beli seberapa banyak barang kami akan hantar ke rumah anda. apa pun boleh contact/ whatsapp Maya kat nombor +6010 926 6926 / 016 988 0236

jangan lupa LIKE page Maya klik LINK FB MAYA

Wednesday, March 4, 2015

Kopi Manja Kaseh Gabungan 10 in 1

KOPI MANJA KASEH Gabungan 10 in 1



Manja Kaseh minuman pengerat kasihsayang dalam rumahtangga. Minuman Manja Kaseh ini ibarat minuman 'SUPERWOMEN' bagi wanita. InshaAllah minuman Manja Kaseh ini membantu anda dalam mengembalikan keyakinan anda sebagai isteri.
Manja Kaseh dirumus menggunakan ekstrak mutiara bersama campuran kolagen, Argan, Manjakani, serapat serta biji kopi Arabica.


fungsi manja kaseh; melangsingkan, mencerahkan kulit, menegangkan, merapatkan
DAN menyikir toksin dalam badan,


InshaAllah berdasarkan kebaikan yang terkandung dalam manja kaseh maka ia mempunyai Kelebihan/Khasiat berikut
1) mengembalikan keserian di wajah dengan cepat
2) menganjalkan dan memulihkan kedudukan payudara terutama yang menyusukan anak
3) membantu menjaga kesihatan dalaman wanita
4) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
5) mencerahkan dan.menghaluskan kulit 
6) Menentang proses penuaan dengan pantas
7) Membentuk tubuh badan yang ideal
8) Menstabilkan kitaran haid serta merawat masalah senggugut dan keputihan
9) Mengetatkan otot faraj selepas bersalin
10 ) mengalakkan kesuburan kaum wanita serta membantu mengurangkan masalah serangan kanser

Manja Kaseh ini juga dapat membantu anda jika anda mempunyai masalah ini :
1) Miss V Longgar
2) Payudara Kendur
3) Tiada Bentuk Badan
4) Kulit Kusam Dan Tidak Bermaya
5) Pinggul Tidak Menawan
6) Tiada Tenaga/lesu



Kandungan bahan Manja Kaseh:
Tindakan dan kandungan :
(agen pelangsingan)
~L-carnitine,garnicia cambogia
(Agen kecantikan )
~Serbuk mutiara,
~argan,
~ kolagen
~peuraria mifirica(Agen jagaan kewanitaan)
~manjakani (Agen jagaan kewanitaan) 
~serapat (Agen jagaan kewanitaan)
~green tea(Agen pembersihan / detox)



HURAIAN SETIAP KANDUNGAN DALAM KOPI MANJA KASEH
Serbuk Mutiara -Mutiara berupaya meningkatkan kecerahan kulit di samping melindunginya daripada pancaran radiasi ultraungu yang boleh mengakibatkan kerosakan dan serangan kanser kulit. Selain membantu mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit, mutiara juga mampu mengatasi masalah kegatalan serta mengurangkan kesan garis-garis halus dan kedutan
~ Argan -Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. Minyak Argan turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak, di samping memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. Ia juga berperanan sebagai agen antioksida dan membantu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan.

~Pueraria Mirifica-Pueraria Mirifica berupaya menganjal dan membesarkan saiz payudara di samping membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica mampu mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus. Selain berupaya mengatasi masalah kulit seperti tompok-tompok penuaan, kulit kering dan berjerawat, herba ini turut membantu melangsingkan tubuh badan, meningkatkan tahap tenaga, memulihkan kesakitan pada bahagian rahim serta mengatasi masalah keputihan.
~Teh Hijau-Teh hijau mampu meningkatkan tahap tenaga, menggalakkan pembakaran lemak di samping menstabilkan kadar gula dalam darah. Selain itu, daun teh yang bersifat antioksidan ini berupaya menghalang sel-sel lemak daripada menyerap glukosa serta dapat membantu dalam pembakaran kalori dan meningkatkan tahap metabolisme sekaligus membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.

~L-Carnitine-L-carnitine merupakan asid amino semulajadi yang sering terkandung dalam daging, produk tenusu, kekacang, sayuran serta bijiran dan berfungsi menukar lemak kepada tenaga. Ia mengandungi agen anti-oksidan serta mampu mengurangkan jisim lemak, meningkatkan jisim otot, dan mengurangkan keletihan.

~Garcinia Cambogia-Antara khasiat yang terkandung dalam buah Garcinia Cambogia adalah ia mampu mengekang pembinaan lemak dalam tubuh, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya, mengurangkan tahap kolestrol, serta mampu menyihat dan mencantikkan kulit.

~ Kolagen-Antara khasiat yang terkandung dalam buah Garcinia Cambogia adalah ia mampu mengekang pembinaan lemak dalam tubuh, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya, mengurangkan tahap kolestrol, serta mampu menyihat dan mencantikkan kulit.

~ Citrus Aurantium -Berasal dari Afrika Timur dan Asia, oren pahit sering digunakan dalam perubatan tradisional di China dan Amazon bagi merawat masalah penghadaman dan sembelit. Di samping itu, oren pahit juga dikatakan dapat membantu meningkatkan metabolisme, menggalakkan pembakaran lemak dalam badan dan menstabilkan kadar gula dan lemak dalam darah selain mengekang selera makan dan memelihara kesihatan jantung, buah pinggang dan hati.
~ Manjakani-Manjakani bersifat antioksidan yang bukan sahaja mampu menyingkirkan toksin yang berbahaya dari tubuh badan, malah melambatkan proses penuaan sel serta menentang serangan kanser payudara dan rahim. Sifatnya astringennya pula berperanan penting untuk membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada bahagian intim wanita, di samping mengatasi masalah keputihan dan mengecutkan tisu faraj.

~ Akar Serapat-: Akar Serapat berupaya memperbaiki dan menegangkan tisu faraj selain membantu menghalus serta mencantikkan kulit. Akar Serapat juga membantu mengukuhkan otot dan sendi, di samping mengatasi kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid. Herba ini mampu melancarkan peredaran darah bagi meningkatkan kadar oksigen sekaligus meningkatkan fungsi organ dan tahap kesihatan wanita.

~ Kopi Arabika-: Biji kopi Arabika yang diperoleh dari spesis coffea arabica dari tanah tinggi Ethiopia ternyata mempunyai rasa yang lebih enak dan lazat. Kopi tinggi kandungan antioksidan serta mengandungi khasiat dari sumber vitamin B-kompleks, potassium, mangan, magnesium dan niacin yang berupaya menyingkirkan toksin dari tubuh badan, meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan tubuh serta menggalakkan fungsi otak seterusnya meningkatkan daya tumpuan dan memori. Kopi juga mampu meredakan tekanan, meningkatkan tahap metabolisme di samping membantu mengurangkan risiko serangan diabetes, strok dan kanser.

~ Krimer Tanpa Tenusu-Pengganti susu atau krimer ini terhasil daripada lemak sayuran dan mengandungi sirap glukos yang memberikan sedikit rasa manis kepada krimer bukan tenusu. Ia bebas laktosa dan sesuai untuk mereka yang alah terhadap bahan tenusu. Krimer bukan tenusu mempunyai jangka hayat yang lebih lama di samping mampu menstabilkan rasa dan haba minuman.
~ Gula Halus-Selain menambahkan lagi rasa manis dalam minuman, gula mempunyai kandungan kalori yang tinggi yang berperanan untuk meningkatkan tenaga tubuh. Asid Glycolic yang terkandung dalam gula pula membantu mengekalkan kesihatan dan kulit wajah.

manja kaseh juga boleh membantu mengawal selera makan dan membuat kita rasa kenyang


HARGA MANJA KASIH
1 jar x RM 60
2 jar x RM 58
3 jar x RM 57
4 jar x Rm 55



BERMINAT???
sila pm / WhatsApp maya +60109266926





LAFIA original dan murah

LAFIA
Isi Kandungan/Berat : 500ml

LAFIA CARE GOLD BERKESAN UNTUK :
Memang berkesan untuk :
✓ Menambah, menganjal & mene.gangkan saiz payud*ara
✓ Menge.tatkan Mis.s v
✓ Merawat Masalah Ha.id & Ke.putihan
✓ Melembut & Mencerahkan Kulit

KELEBIHAN & KHASIAT LAFIA CARE GOLD :
Kelebihan LAFIA:
✔ Menegangkan payudara dan punggung
✔ Menambah saiz payudara
✔ Melansingkan badan dgn penyingkiran lemak dlm badan
✔ Mengetatkan Miss V
✔ Menajamkan penglihatan dn mempunyai bahan Agen Anti Barah
✔ Mencerahkan dn Melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara
✔ Menganjalkan kulit yg melendut
✔ Membersihan lapisan darah
✔ Meningkatkan tenaga batin
✔ melambatkan proses penuaan

CARA PENGAMBILAN LAFIA CARE GOLD :
1- Minum Lafia Care Gold 2 kali sehari
2- 15-30 minit sebelum sarapan
3- 3 jam selepas makan malam
*pastikan kedua2 waktu ini perut sis tengah kosong

Cara minum Lafia Care Gold :
1- Minum 1 sudu besar LAFIA (sudu plastik)
2- Minum sekurang-kurangnya 400ml air mineral/air masak SEBELUM & SELEPAS minum LAFIA

Pantang larang LAFIA:
✘ Kurangkan minuman berkafien dan air bergas (jika nak minum jarakkan masa selepas pengangambilan produk selama 2 jam)
✔ Bykkan minum air kosong
✔ Simpan LAFIA dalam peti sejuk selepas dibuka
✔ Boleh diambil dalam tempoh haid
✘ Tidak sesuai untuk wanita yg sedang hamil

Dijamin 100% tiada sebarang kesan sampingan & menggunakan 100% Herba premium

YANG PENTING HALAL & PRODUK BUMIPUTERA ISLAM

Anda mempunyai masalah suami ‘LEMAU’ je bila bersama?

16 Tahun Perkahwinan Bukan Penghalang Untuk Dapatkan PAYUD*RA AN.JAL & BULAT]]

Suami PERLI SEBAB PAYUDARA ANDA MAKIN
➜ KENDUR
➜ KECIL
➜ LEPER
➜ MENGGELEBEH ?

95% suami setuju Payud*ra merupakan daya tarikan utama ketika bersama dengan isteri.

KEMBALIKAN KEHANGATAN MALAM JUMAAT ANDA dengan PAYUD*RA BULAT & GEBU

Tak Perlu Risau.

Dengan LAFIA CARE , PAYUD*RA anda
[✔] LEBIH AN.JAL
[✔] LEBIH TEG*NG
[✔] LEBIH PAD*T
[✔] LEBIH GE.BU
[✔] LEBIH MENA.RIK JAMINAN KAMI !
[✔] Jaminan LAFIA Care membantu anda dapatkan payud.ara lebih AN.JAL, TEG.ANG dan BU.LAT

Harga Kotak : RM200.00

Harga Maya
1 botol x RM85
2 botol x RM 80
3 botol x RM 78
4 botol x RM 75
nak beli banyak lagi, sila pm kita runding harga

HARGA TIDAK TERMASUK POS

BERMINAT???
Sila PM / WhatsApp +60109266926

AZ COSMETIC

PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.
TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI

KELEBIHAN AZ COSMETIC
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat
dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..
kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az
cosmetic

HARGA
1 SET X RM 85
2 SET X RM 80
3 SET X RM 78

BERMINAT???
SILA PM / WHATSAPP +60109266926

Sunday, February 22, 2015

Foot detox / foot soak

kisah belakang tabir maya

my foot soak on the way dah.
cun tak design ni. nnt nk kena design sticker, tempah sticker, nak cari sticker yg best dan sharp pd hrg yg murah pun susah. ni plg kurang nk kena tempah 1000 pcs.

ok berbalik kepada foot detox,
banyak khasiat foot soak/ foot detox sbb kdg2 mcm2 ubat kita mkn, tp x berkesan. knp???

sebab banyak toksin, selain dgn mengambil mknn yg membantu detox melalui pembuangan kita juga boleh detox melalui tapak kaki.

antara khasiat foot detox
- menghilangkan penyakit kulit termasuk ekzema, jerawat, resdung
- menghilangkan bau badan, bau kaki
- membantu dalam penurunan berat badan
- menghilangkan kelemumur
- merawat keletihan kaki, dan kelesuan badan
- membuang toksin2 yang merbahaya melalui kaki
- memberi zat2 mineral, ekstrak bunga2 dan minyak aromatherapy kepada kaki
- meningkatkan kesihatan badan

Ada yang berminat tak ni, tunggu ya maya launch nnt.

Saturday, February 21, 2015

JAMU SURUT AYU

JAMU SURUT AYU 




Herba Ramuan Alami(Sekotak ada 30 pil untuk kegunaan sebulan) 

Khasiat dan kegunaannya: 
-Menurunkan berat badan 
-Mengecilkan perut 
-Membakar/menghancurkan lemak 
-Mengurangi nafsu makan 
-Melawaskan buang air besar(tanpa cirit birit) 
-Merangsang metabolisme 
-Mengencangkan otot perut Dapatkan SURUT AYU ORIGINAL dengan harga jimat. 

Hanya untuk mereka yg SERIUS ingin menurunkan berat badan! 
Surut Ayu Jamu Herbal Ramuan Alami SANGAT BERKESAN! 
Turunkan berat badan dengan membakar lemak, kawal selera makan, mengecilkan size perut tanpa cirit- birit atau lain2 masalah. 
Insha Allah, original, selamat dan berkesan. 

CARA PENGAMBILAN:

**Makan 2 pil pada waktu bangun pagi (30 minit sebelum makan). Sehari cukup dimakan hanya sekali sahaja.






TESTIMONI





HARGA

1 BOTOL RM 30
2 BOTOL X RM 32
BOTOL X RM 30
HARGA TIDAK TERMASUK POS


BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI UTK DETECTED BY WHATSAPP)




Rushberry D'Tox

Rushberry D'Tox

Huraian:
Produk pelangsingan terbaru di pasaran...

KURUS DENGAN MUDAH DAN SELAMAT ..

Di US dan juga ramai artis yg mengamalkan pengambilan RUSBERRY KETONES utk MEMBAKAR atAu MEMBUANG LEMAK dalam badan ...
mengandungi 3bahan utama dalam membantu sistem penghadaman agar agen penceraian lemak dari makanan dapat ditingkatlan dgn baik... meskipun ianya bukan "peluru ajaib" tapi ianya mampu meroketkan penurunan berat badan anda dgn sempurna jika disokong dgn amalan aktiviti gerakan badan kerana pengambilan rushbery akan meningkatkan sistem penguraian lemak melalui peningkatan aktiviti perpeluhan... 
jika ditambah dgn aktiviti penjagaan makan yg berdisiplin lagi maka tidak hairan... produk tanpa bahan terlarang ini akan menjadi satu produk yg sangat sangat baik mengawal dan membantu penurunan berat badan.




BAHAN ini, diformulakan semula dan dikeluarkan atas Nama RUSHBERY D'TOX.

-rushbery ketone
-green tea
-teja lawang
-kulit kayu manis
-dan lain lain lagi....

CARA PENYEDIAAN:
Tak perlu bancuh cuma perlu bangun pagi dan ambil 2 biji kapsul terus makan .
✔ PERHATIAN ambil 30minit sebelum makan... 
 pastikan ambil air secukupnya.
selamat mencuba dan selamat berusaha utk menjaga berat badan dgn produk selamat tanpa was was.

2 dalam 1 : Detox dan pembakar lemak

Bila usus dicuci barulah proses pembakaran lemak berlaku dengan cepat !!!











Harga:RM119.00 WM/RM129.00 EM

BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI spy DETECTED BY WHATSAPP)

GLUTACAPS 500MG








SEKIRANYA KULIT ANDA GELAP JGN BERSEDIH KITA DAH JUMPA FORMULANYA ....!!!!!!

Kombinasi gabungan pure bahan bahan semulajadi dan kadar dose yg mampu memberi keberkesanan yg terbaikkk...

GABUNGAN GLUTACAPS 500MG PLUS MAMPU MEMBANTU...
✅MENCERAHKAN KULIT
✅ANTIOXIDAN
✅AGEN DETOX
✅MEMPERBAIKI SISTEM PERTAHANAN IMUNISASI
✅MERAWAT KATARAKS DAN GLUKOMA
✅MENINGKATKAN TENAGA
✅MEMBERI TIDUR YG LEBIH BAIK
✅MENGEKALKAN KANDUNGAN AIR INI MENYEBABKAN KULIT TEGANG DAN MENGHILANGKAN GARIS GARIS HALUS
✅MENGHILANGKAN KEDUTAN
✅MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
✅PELEMBAB TERBAIK
✅BOOST SKIN ELLASTICITY
✅MENGALAKAN SISTESIS KOLEGEN
✅MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA
✅MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK

Cara pengambilan ..
Ambil 1kapsul 30minit sebelum makan pagi
Dan kalu nak kesan yg cepat
Ambil 1pagi dan 1 ptg 30 minit sebelum makan ...

Minum air kosong sekurang kurangnya 8 gelas sehari

KESAN SEAWAL 3 HARI TAPI LEPAS MAKAN 1 HARI ANDA BOLEH MERASAI PERUBAHAN PADA KULIT ANDA .




TESTIMONI







BERMINAT??? 
NANTI PM / WHATSAPP MAYA YA
SILA LIKE FB PAGE MAYA BEAUTY HOUSE ( SILA KLIK)

PM/ WHATSAPP +60109266926 (SILA SAVE MACAM NI spy DETECTED BY WHATSAPP)


Popular Product For All Time