OFFER KEMBALI

BISMILLAHHIRRAHANIRRAHIIM
Assalamualaikum
dah lama maya tak bagi offer, sbg tanda terima kasih utk customer2 maya, mulai esok 16 okt sehingga 31 okt maya nk bagi offer utk harga seperti di bawah. dah tak payah beli kombo, masih dpt hrg seperti di bawah.
kos postage hanya RM 10 utk 3 KG ke bawah. jom jimat kos penghantaran dgn kongsi beli ramai dgn adik beradik, kawan2, jiran tetangga dan sape2 je lah.

-A-
Al-Razi Soap = RM 36
arburtin sabun 2 KETUL RM 14
alpha arburtin serum rm 19
alpha arburtin scrub rm 15
alpha arbutin losyen rm 45
Aura sakura = rm 35

-B-
BB Cream Naturactor = RM30
Babies Blink Set BIASA = RM 45
Babies Blink Set 5 IN 1 = RM 55
Babies Blink Drink whitenin in 7 days RM 68
Bedak Arab = RM30
belvya = rm 65
bvr collagen = rm 47

-C-
Cocoa Collagen Power Plus = RM43
Chriszen moist + serum = RM 45

-D-
D'herbs = -15%
Dnars TRIAL SET= RM50

-E-
Egg Mask = RM 9
Egiptian magic cream from us rm 85

-F-
Fereena Ferkids = RM 40
Fereena Losyen Inch Loss = RM 45
Fereena Coffee = RM32
Fereena Floral Water = RM50
Fereena Mr. Arrogant Coffee = RM 40
floral mask rm 35
fereena mama gojess = rm 60
FRESHMAX DETERGENT 10 liter rm 33
FRESHMAX DISHWASHER 10 LITER RM 30

-G-
Genie Bra (3 helai) = RM 39
Gold Scrub = RM 50
-H-
Harum Malam = RM25

-I-
ibu putih collagen drink rm 50
Ibu Putih KRIM = RM18
Ibu Putih Krim Strawberry = RM 22
Ibu Putih Strawberry SABUN= RM16
Ibu Putih Sabun = RM18
Inai magic rm 7

-J-
-K-
K Colly = RM 93
K White = RM75
Kawai white rm 118

-L-
Lip Tint = RM5
Lip Scrub = RM 18

-M-
Mask Sheisdo + Eye Mask = 12pcs RM10
Miracle Slimming Coffee = RM55

-N-
Naked 2 / Naked 3 EYESHADOW RM 18

-O-
OVISPA RM70

-P-
Perla Coklat = RM42
Perla Coffee = RM38
Perla Jus = RM33
Pinkyna White (20 sachet) = RM 45
Platinum Ladyxara = RM 57

-R-
Radiance RM 155
Royal Slym = RM 75

-S-
Sabun USA breast / slimming= 3 KETUL RM 15
Satin skinz = rm 135
Sedap Malam = RM25
Slimm n Fit Baju utk lelaki = RM35
Supra krim germany repack 7grm rm 18
serum w/blach head removal = RM 18
-T-
Tia Amelia SET = RM85

-V-
V'Asia = -15%
VARIABLE Y SERUM EYELASH RM 10
vida beauty 10%
-W-
Wis Putih Set = RM 70
wira malam.= rm 27
wonder patch mymi korea = RM 23
-Z-
zofea RM 125
LAIN-LAIN
turtle twilight rm 28
water dispenser 3 layer rm 100
bekas beras rm 110
mini aircond rm 30
insect pest controller rm 18

BERMINAT SILA PM FB/ WHATSAPP/SMS +60109266926
INSTA : mayalacottage

Top 5 Popular Products for Last 7 Days

Monday, October 20, 2014

GARCINIA BURNER ORIGINAL MURAH

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI


Penat kawal MAKAN perut tak kempis2 juga?
LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?

Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!! insha Allah


maya ada PRODUK BARU ni tengah hot !!!
 CONFIRM, INSHA ALLAH....APA PUN DENGAN IZIN ALLAH...TAPI SEHINGGA KINI SUDAH TERBUKTI KURUS DLM 15 HARI!!!
MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!
PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 
“Bukan Janji Tapi Pasti, DENGAN IZIN ALLAH ya”

Memperkenalkan GARCINIA BURNER (GB)!!

* Tanpa perlu berlapar.
* Tanpa perlu senaman.
* Tanpa perlu senak perut.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita.
* Tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.




* Supplement perlangsingan NO.1 di Germany.
* Mendapat pengiktirafan sebagai supplement perlangsingan terbaik di seluruh Eropah.
* Dipersetujui oleh seluruh ahli-ahli FARMASI di Eropah.
* Formula oleh Dr. Oz dengan 100% bahan semulajadi.
* Halal dan dijamin selamat!!!




5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER

✔ Garcinia Combogia
✔ Orange Peel Guarana
✔ Aloe Vera
✔ Hoodia
✔ Green Tea

KEBAIKAN GARCINIA BURNER

✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon 


CARA PENGAMBILAN GARCINIA BURNER


BERAT 50 KG - 59 KG
✔ Memadai makan 1 biji/sehari sebelum sarapan pagi

BERAT 60 KG - 70 KG
✔ Makan 2 biji/sehari 
✔ Ambil 2 biji sekali pagi atau ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7 malam

BERAT 70 KG DAN KE ATAS
✔ Makan 3 biji /sehari
✔ 2 biji pagi dan 1 biji malam sebelum pukul 7 malam (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

ALERT!!

✔ Lebihkan minum air suam, agar proses 
pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
✔ Jauhkan dari minuman seperti air kelapa, 
air limau, teh O dan minuman sejuk
✔ Kurangkan juga makanan berminyak

TESTIMONI
















HARGA 

1 KOTAK RM 99 (30 biji)
2 KOTAK RM 185 (60 biji)
3 KOTAK RM 270 (90 biji)
NAK MURAH BELI KONGSI POS PUN JIMAT
CAS POS MAYA 1 KG RM 9, BAWAH 3 KG RM 10
HAAA...JIMATKAN

berminat !!!

sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 


VGS SKINCARE DUNGUN TERENGGANU

“Wajah Anda Kusam, Berjerawat, dan terdapat noda/Flek-flek Hitam…?? Pakai produk ini, maka kulit wajah Andapun akan tampak bersih SEKETIKA dan Andapun terlihat Cantik secara Alami.”



VGS ADALAH JAWAPANNYA








Berkhasiat :

  • Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, noda karena jerawat, flek flek hitam
  • Mencerahkan kulit
  • Menghasilkan kulit tampak cantik alami, bersih, cerah seketika, dan glowing
  • Mengecilkan pori-pori wajah
  • Menghilangkan kantong mata
  • Menghilangkan bintik hitam
  • Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa makeup

VGS ini ada 4 items, iaitu:
  • Night cream
  • Day cream
  • Toner
  • Honey soap
N.B: Inilah cara cepat menghilangkan jerawat, bekas jerawat, flek-flek hitam dan noda yang membandel.


VGS MEMPUNYA KELULUSAN KKM

KELULUSAN KKM

 





TESTIMONI-TESTIMONI VGS SKINCARE






  

F.A.Q

T:   Apakah jerawat/bekas jerawat saya boleh hilang, beserta flek-flek noda di wajah??
J:   Boleh…! Semuanya Bergantung dari perawatan Anda. Jika anda teratur dan Disiplin merawatnya, semua masalah kulit wajah Anda akan hilang dengan perlahan. Sebagai gantinya, kulit wajah Anda akan tampak Cantik dan terlihat Asli walau Anda tidak memakai Make Up.
T:  Biasanya VGS ini berapa lama baru habis ??
J:  Tergantung bagaimana cara pakai Anda, jadi berapa lamanya ini Relatifnya. Kalau Anda mau tau cara pakainy asupaya awet dan tahan lama, silahkan tanyakan via whatsapp / sms +6010 9266926, saya ada sedikit tips masukan untuk Anda.  

HARGA 

1 KOTAK RM 85
2 KOTAK RM 160
3 KOTAK RM 230
NAK MURAH BELI KONGSI POS PUN JIMAT
CAS POS MAYA 1 KG RM 9, BAWAH 3 KG RM 10
HAAA...JIMATKAN

berminat !!!

sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 


UMMA LACTO DUNGUN

UMMA LACTO 


for breast feed mom. 

HARGA 
1 KOTAK RM 57
2 KOTAK RM110
3 KOTAK RM 160

Menyusukan anak memang memerlukan komitmen yg tinggi apatah lagi kalau susu kurang. dengan pemakanan yg tidak teratur, rutin harian yg sibuk dan tekanan tugasan harian akan menjejaskan penghasilan susu ibu. dgn umma lacto semua itu dapat diatasi. lagi bagus di ambil seawal selepas kelahiran kerana susu ibu yang dihasilkan dapat mengelak jaundice/penyakit kuning pada baby. 



berminat sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 



JOM PREVIEW PASAL UMMA LACTO


KEBAIKAN SUSU IBU TELAH TERBUKTI


KANDUNGAN UMMA LACTO


KEBAIKAN UMMA LACTO




KELULUSAN UMMA LACTO


SIJIL HALAL UMMA LACTO


TESTIMONI-TESTIMONI UMMA LACTO













HARGA 
1 KOTAK RM 57
2 KOTAK RM110
3 KOTAK RM 160

berminat sila pm fb: MAYA BEAUTY HOUSE (SILA KLIK DAN LIKE FB MAYA)
sms / WhatsApp +6010 9266926
follow insta @mayalacottage 

Saturday, October 18, 2014

perfume miniature

perfume min8ature set 

RM 65  each set

suitable as a gift, or like small stuff / cute bottle as colectiond.



DIOR 5 IN 1 


channel 5 in 1
https://www.facebook.com/mymayabeautyhouse

Popular Product For All Time