Wednesday, May 20, 2015


Emilay Breast Enhancer



HARGA MAYA:
1 BOTOL - RM 58
2 BOTOL RM 100
3 BOTOL RM 140

Berminat sila pm / WHATSAPP 01666 27246
Untuk update latest promosi sila LIKE fb page Maya Beauty House




Jadi, bagi Anda yang mempunyai payudara besar dan ideal akan lebih mudah mendapatkan pasangan idaman Anda.
Jika Anda telah berkeluarga maka pasangan Anda Anda akan lebih sayang kerasan di rumah bahkan malas melirik wanita lainnya. Jadi tidak heran jika banyak perempuan yang berupaya memperbesar aset demi menjaga keharmonisan hubungan rumah tangganya.
Cara paling efektif dan telah terbukti memperbesar payudara adalah dengan Emilay Breast.
Emilay Breast Enhancement tidak mengandung bahan kimia apa pun, teruji alami dan herbal dari tumbuhan- yang memang Tuhan ciptakan untuk perawatan payudara indah.

Mengapa Emilay Breast :

  1. Semakin usia bertambah kulit ikut kendur termasuk kulit area payudara, denganEmilay Breast Enhancer. kulit area payudara akan tetap kencang nga terlihat keriput, seperti Anda ketahui Emilay adalah Perusahaan Legal dalam pembuatan Supplement untuk Whitening dan Colagen untuk kesehatan kulit.
  2. Payudara loyo Payudara Kendur Payudara turun: tidak lagi dengan Emilay Breast Enhancement.
  3. Vitamin untuk Payudara, karena dibuat dari bahan2-bahan alami tanpa kimia yang bermanfaat dan diperlukan untuk Payudara Anda.
  4. Pastinya selain Menambah Penampilan Anda PD dan semkin Mencintai diri Anda juga disayang oleh pasangan, dengan rutin mengkonsumsi akan menambah volume ukuran payudara dalam 1 botol 1 bulan pasti sudah mengalami penaikan pengencangaan dan rutin 3 bulan ada pertambahan volume, tanpa harus balik lagi kalo dihentikan konsumsi.
  5. Balance Female Hormone, mengatur hormon untuk usia wanita dewasa yang mendekati Monopouse. Untuk Anda yang Remaja, lebih mantab dan baik sekali dibantu perkembangan Hormon.
  6. Terkandung bahan untuk proses Re-Aktivasi Sel dan Detoxin Racun Tubuh sehingga kulit semakin cantik di lihat dan juga bangga untuk dimiliki.

Cara Pakai Emilay Breast :

  • Ambil 2 kapsul setiap kali selepas breakfast atau launch boleh juga selepas makan malam.
  • Ambil bersama air suam, minum air putih banyak 3-5 liter sehari.
  • Maksima 1 kali pengambilan setiap hari, 2 biji setiap kali makan.
  • Sebotol mengandungi 60 kapsul untuk pengambilan selama sebulan.
  • Ingredients :
  • Pueraria , Gourd Croton, Saw Palmento, Fennel, Angelica, Tyrosine, Evening Primrose, The Pacific Seaweed,Mesopotamia that leaf, Ginseng, Wort, St.Thistle, Oasts, etc.

Isi Emilay Breast :

  • 60 kapsul untuk 30 hari.
  • 400mg

Wednesday, May 6, 2015

MaVellous Halang dan Bakar murah RM 60

Penerangan MaVellous Xlite


HARGA MAYA TANPA POSTAGE
1 JAR X RM 70
2 JAR X RM 68
3 JAR X RM 65
6 JAR X RM 60

KOS PENGHANTARAN UNTUK 1 JAR KE 6 JAR RM 10

BERMINAT???
Sila PM / WHATSAPP 0166627246 / +60109266926
UNTUK UPDATE LATEST OFFER SILA LIKE FB PAGE Maya Beauty House

Bagi sesetengah orang mengekalkan berat badan adalah sesuatu yang sangat sukar untuk dilakukan. Ramai yang berpendapat untuk mengekalkan berat badan, kita perlu menjaga pengambilan kalori iaitu nilai kalori yang diambil setiap hari mestilah kurang dari jumlah kalori yang dibakar oleh tubuh kita. 


Ramai yang sudah tidak percaya teori ini kerana banyak orang yang mengambil kalori secara berlebihan masih berjaya mengekalkan berat badan yang ideal atau kekal kurus.Kunci utama untuk mengekalkan berat badan adalah Metabolisma. 



Kalau kita boleh mempercepatkan proses metabolisma tubuh kita, kita akan lebih mudah untuk mengekalkan atau menurunkan berat badan kita. Kita selalu lihat ada orang yang tidak berdiet atau tidak menjaga makan masih mampu mengekalkan tubuh badan mereka dan kita juga selalu lihat orang yang gila2 berdiet dan sanggup berlapar tetapi tubuh mereka tetap atau semakin gemuk. Kenapa ini berlaku ?

Kenapa ada orang yang kuat makan tetapi masih kurus?

Kerana mereka mempunyai kadar metabolisma yang laju dan apa saja yang mereka makan akan dibakar dengan cepat dan efisen. Manakala 

kenapa ada pula orang yang gila-gila berdiet dan kawal makan tetapi badan mereka masih gemuk?


Sebab mereka mempunyai kadar metabolisma yang perlahan dan kadar pembakaran yang tidak efisen.


Kenapa ini berlaku? Apakah yang menyebabkan kadar metabolisma kita menjadi perlahan?


1.Salah satu faktor yang menyebabkan metabolisma kita jadi perlahan adalah kerana kita berlapar atau menahan diri dari makan. Kerana apabila kita dalam keadaan berlapar, tubuh akan cuba mencatu penggunaaan kalori dengan memperlahankan kadar metabolisma. Tujuannya adalah kerana tubuh kita cuba menyelamatkan kita dari keadaan kebuluran !!!



2.Begitu juga jikalau kita dalam keadaan tertekan atau stress - tubuh kita akan merembeskan sejenis hormon yang mana kita akan menyimpan tenaga dalam bentuk lemak dan membakar otot-otot kita. 



3.Bila pula kita terdedah pada bahan2 kimia, racun2 serangga dan polutions, tubuh akan menghasilkan sel-sel lemak yang baru untuk menyimpan toksin2 tersebut supaya kita tidak keracunan dan sakit.


4.Begitu juga apabila kita memakan ‘junk’ food, janjang atau makanan segera yang tidak mempunyai nilai nutrisi tetapi mengandungi pewarna tiruan, perisa dan pemanis, tubuh kita secara automatik akan memperlahankan kadar metabolisma untuk mengurangkan kerosakan pada sistem tubuh kita.


Dunia yang kita tinggal sekarang yang menyebakan metabolisma kita menurun. Dunia yang kita tinggal sekarang yang menyebabkan kita susah untuk mengekalkan berat badan ideal kita. Dengan memahami cara tubuh kita bekerja kita dapat manipulasikan proses metabolisma tubuh kita. 


Ini adalah kerana cara kita makan, bergerak dan cara hidup kita akan menentukan sebanyak mana jumlah makanan yang akan disimpan sebagai lemak, sebanyak mana yang akan digunakan sebagai tenaga dan yang akan digunakan untuk membuat struktur tubuh kita. Salah satu sebab yang membuatkan diet berlapar boleh melambatkan kadar metabolisma tubuh kita kerana diet berlapar membuatkan tubuh kita menyangka yang kita didalam keadaan kebuluran. 


Proses ini akan menyebabkan kelenjar adrenal akan tertekan dan ini akan membuatkan rembesan hormon T3 yang penting untuk pembakaran lemak dari kelenjar thyroid akan menurun, manakala rembesan hormon RT3 yang penting untuk penyimpanan lemak akan meningkat.


Hormon RT3 ini biasanya banyak berada di kawasan perut, paha dan punggung. turut menurun dan kita akan mula menyimpan lemak dari apa yang kita makan walaupun dari makanan yang berkhasiat. Kita akan menjadi lebih susah untuk menurunkan berat badan dan mungkin akan menjadi lebih gemuk.



Dengan itu, cuma ada satu jalan untuk memperbetulkan masalah ini, iaitu dengan mempercepatkan kadar metabolisma kita. Inilah rahsia cara mengurangkan berat badan artis2 hollywood.

Fast Diet Metabolism

telah di popularkan oleh pakar pemakanan yang bernama Haylie Pomroy. Antara artis-artis hollywood yang pernah menjadi pelanggan beliau adalah :

  • Jennifer Lopez

  • Reese Witherspoon

  • Robert Downey Jr.



Salah satu cara untuk anda kembalikan semula kuasa metabolisma anda adalah dengan mengamalkan Mavellous Xlite. Mavellous Xlite merupakan suplimen sempurna dan lengkap yang dicipta khusus untuk mengembalikan dan membangkitkan semula proses metabolisma anda.


PhytoCellTec Malus Domestica
Formulasi istimewa MaVellous Xlite ini diformulasikan dengan PhytoCellTec Malus Domestica yang merupakan sel stem epal yang halal untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan organ dalam tubuh badan anda bagi mencapai kadar metabolisma pada tahap yang sempurna, dan berfungsi untuk memperbaharui sel – sel tubuh sekaligus menjadikan anda sihat sempurna dan kurang berisiko mendapat penyakit kronik.

Kandungan bahan lain yang terdapat dalam produk Mavellous Xlite adalah :


L -Carnithine
L Carnithine adalah sejenis amino acid dan ianya juga dapat dihasilkan oleh tubuh kita. Salah satu fungsi L-Carnitine adalah untuk membawa lemak dan menghantar kepada mitokondria iaitu pusat kuasa badan anda atau tempat pembakar lemak. Jumlah carnitine dalam sistem badan anda akan menentukan berapa banyak lemak yang boleh dihantar dan dibakar. Mitokondria boleh mempengaruhi sehingga 90% daripada pembakaran lemak anda dan boleh mempengaruhi kadar metabolisma anda.

Ekstrak kopi hijau
Kaji selidik telah menunjukkan bahawa biji kopi yang tidak dipanggang, atau “ekstrak kopi hijau" dapat membantu penurunan berat badan kerana kesannya terhadap metabolisma glukosa dan lemak. Dalam satu percubaan klinikal yang kecil, 16 individu yang mempunyai berat badan yang berlebihan mengambil dos berbeza ekstrak kopi hijau telah hilang purata 7 kilo dan 16% dari lemak badan.

Citrus Aurantium (Bitter Orange)
Citrus Aurantium mempunyai keupayaan untuk meningkatkan thermogenesis dan juga dapat mengurangkan selera makan. Citrus Aurantium membantu memecahkan lemak dengan meningkatkan lipolisis dan pada masa yang sama meningkatkan kadar metabolisma.

White Kidney Bean
Bertindak sebagai penghalang kanji semula jadi atau ‘natural starch blocker’, ianya dapat mengurangkan penyerapan karbohidrat dan mempercepatkan proses penurunan berat badan. Kajian telah menunjukkan bahawa white kidney beans memainkan peranan penting dalam mengurangkan penyerapan karbohidrat dalam tubuh manusia.

Wheatgrass
Wheatgrass dapat membantu dalam proses pembersihan darah, menyahtoksin dan pembersihan kolon. Ia juga adalah sumber yang baik untuk vitamin C, vitamin B, vitamin A, dan vitamin E. Ia mengandungi kalsium, fosforus, magnesium, mineral alkali, potassium dan zink. Wheatgrass juga adalah sejenis antioksidan dan bersifat alkali, dan mempunyai asid amino, klorofil, dan enzim.

Garcinia Cambogia
Garcinia Cambogia mempunyai bahan ekstrak natural yang dipanggil hydroxycitric acid (HCA). Kajian telah menunjukkan bahawa HCA dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan sehingga tiga kali ganda dengan dua cara iaitu dengan menyekatkan penyimpanan lemak dan mengurangkan selera makan.

Mavellous XLite juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut. 


Secara keseluruhannya, fungsi Mavellous X lite adalah :

  • 1.Meningkatkan kadar metabolisma
  • 2.Menghalang penyerapan karbohidrat
  • 3.Detoksifikasi ( membersihkan usus daripada kotoran yang melekat).
  • 4.Mempercepatkan proses pembakaran lemak
  • 5.Mengawal selera makan.
  • 7.Meningkatkan tenaga, dan meremajakan kulit serta awet mudah
  • 8.Meningkatkan prestasi kesihatan secara keseluruhannya dan membaikpulih kerosakan sel dan tisu di kesemua sistem badan.

Friday, May 1, 2015

DINI DOLL

DINI DOLL SKINCARE terdiri drp 4 item
cleanser not150403226k
day Krim  not 150402983k
aloe Vera serum  not 150402998k
night cream  not 150403227k

HARGA DINI DOLL TANPA CAS PENGHANTARAN

1 SET X RM 49.90
2 SET X RM 45.00
3 SET X RM 42.00
4 SET X RM 40.00
5 SET X RM 37.00

BERMINAT???
sila pm / WhatsApp: 016 6627246 / +60109266926
untuk update latest offer dari Maya sila LIKE fb page maya, di MAYA BEAUTY HOUSE

Thursday, April 30, 2015

IZEARA 6INCH BODY SERUM DI DUNGUN RM 65

IZEARA 6INCH BODY SERUM 

BORONG KOSMETIK TERMURAH



NEW PACKING


Rahsia Kurus ENOT dengan 6 Inch Hanya 48 Jam





SAPU JER BOLEH KURUS KE ??

Inilah soalan pertama kak enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum....

Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari,
Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka produk 6 Inch Body Serum Izeara ni betul2 powerfull.

Kak enot dah berjaya turun hampir 28 KG hanya dlm masa 35 hari...5 Star kak enot bg pd Produk ni....

Berminat nak kurus pantas dgn sapu2 jer....



 LEPAS BERSALIN PERUT I BUNCIT HABIS....
Malu & sekarang nak jaga bebetul...
Pakai Serum Kurus Sejuk Langsung X panas..

Guna 2 Kali Sehari 2 Kg Turun....
Proven & Terbukti pada perut i.
Jadi, dah x malu lagi dgn cik abang
Sekarang suami pon bertambah bernafsu tengok i tau..

Nadia 29 Negeri Sembilan

“Turun 6 Inchi selepas guna 48 Jam ! Really amazing result,
macam xpercaya pun ada..
Ukuran asal dkt 16inch, lepas guna 48jam, 10 inch !
Seluar yg biasa guna ketat pon memang longgar habis.

Really thankfull pd produk 6 Inch Body Serum ni,
dahlah murah ,berkesan sgt2.. tq2

Rita 30, Kuala Lumpur



# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #


" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 



Rita 30, Kuala Lumpur


1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba


memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 



 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan






 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 





“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..




Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa





## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,




WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …

IZEARA 6INCH BODY SERUM 



NEW PACKING





READY STOCK....!!!


100%ORIGINAL



❥ Harga Pasaran Sekotak : 
RM 139.00 SM / RM 145.00 SS

❥ Harga Promosi Kami 
1 BOTOL X RM 70
2 BOTOL X RM 68
3 BOTOL X RM 65
HARGA Tak masuk pos


BERMINAT???

SILA PM / WHATSAPP 016662724

Tuesday, April 28, 2015

Pobling Premium Lady Up Pore Sonic Cleanser RM 39



You may think that using just your hands, cleanser and a few splashes of water is enough to clean your face, but it really is not. While dull and dry skin can make you look older than you really are, there is a simpler way to achieve glowing skin without splurging on expensive spa treatments and facials. Add a little light exfoliation with the PoBling Ultrasonic Cleanser, a sonic micro-massager that will solve all your beauty woes in an instant. It brushes gently and effectively removes the top layer of dead skin cells. With 10,000 sonic vibrations per minute, this amazing cleansing tool cleans dirt and acid without injuring your delicate skin. While deeply cleansing your pores, the brush exfoliates your skin leaving facial skin soft, smooth, and clean. The brushing movement also promotes blood circulation that helps bring oxygen naturally to the face, thus revealing healthier and fresher skin. With new layer of skin cells, your skin can absorb vitamins, moisturizers, and other skin care products even better.Performance Characteristics: 1. 10,000 sonic vibrations per minite. 2. Soft micro fine brushes. 3. Head can be replaced once it wears down . 4. Uses 1 AAA battery. How to use: 1. Wet your skin and pobling with enough warm water and apply some foaming cleanser. Turn the pobling on and massage on face gently. 2. Rinse your skin with warm water 3. Rinse soap from your pobling 4. Rinse pobling again before using for the next time 5. Recommended use is 2-3 times a weeks.




  • Remove makeup, clear pores, removes blackheads and dead skin cells

  • Deep pore cleaner and works great for all skin types.


  • Gentle micro fine brush thoroughly cleansers deep pores, impurities, dirt, blackheads, whiteheads, sebum, makeup, etc.

  • Leaves your skin feeling clean & smooth with a healthy glow.




The latest sixth generation for hot washing machine
pobling face 6th generation device
Hair is very soft and very careful ~ cilia
The latest generation of Korea Shake very comfortable
Used to wash really good! Not recommended for makeup

◆◆ Pobling sixth generation cleansing device Features :
1. more than 15,000 nm bristles , can deep clean pores and prevent clogged pores !
2. up to 10,000 micro- vibrations per minute , does not irritate the skin , can simultaneously delicate facial skin massage!
3. The full- body waterproof , portable, can be used only one battery !
◆◆ Pobling sixth generation device remover cleansing effect is 600% times the normal makeup ! Cleaning effect lifting 200% times! Skin absorption ability to upgrade to 70% times!
POBLING This is the sixth generation of your face and brush on February 8 this year, South Korea 's new out there Five difference is plush with softer and more comfortable
This cleansing instrument of advantages:
There are three kinds of color brilliant red colors ~~~~ Tyrant gold high-profile purple
ps. do not take urgent time purchasing goods abroad always have time to send no way to call out ~ ~ shoop shoop on to
1: is the main reason to choose her, feather gentle enough soft enough, I like
2: relatively light weight compact body, long handle design is more convenient to use
3: use value high, and hand wash cleanliness completely different, belong to deep clean.
4: wash clean, the skin will be more tender, white transparent.
Especially recommended for the following groups use:
5: Replace head price is not high, the brush life up to 4-5 months. 1: always felt face wash clean skin
4: The skin looks rough enough delicate skin
2: a big oil, water and oil balance of the skin 3: blackheads, acne, dark grain of the skin
Skin problems like the above is more suitable to use auxiliary wash your face and brush, mostly deep clean wash some pore permeability, and better water and oil added after the skin maintenance. If this face brush is the biggest special can really wash my face clean.
5: usually use skin care products that skin absorption is not good enough ◆◆ use: Face wet Will be spread evenly on the face cleanser
After running out of clean water brush ..
Then knead by hand instead of using the face wash is .. Use your face and brush 1-2 minutes, do not wash your face cream applied directly to the face of the bristles
If the residue add some cleanser to clean the brush