Sunday, October 16, 2016

Detox Gold (Foot Patch) DUNGUN

Detox Gold (Foot Patch)

1Packet = 100Pcs -Remove toxins from body -Relieve pain and discomfort of arthritis -Improve immunity system -Increase vitality and energy.
 
DETAILS
 
Benefits:
-Remove toxins from body
-Relieve pain and discomfort of arthritis
-Improve immunity system
-Increase vitality and energy
-Reduce stress and anxiety
-Improve circulation
-Improve sleep
-Enhance mental focus and concentration
-Soothe headaches
-Relieve fatigue

Overview:
The Detox Foot Patch is based upon the traditional Korean formulation. After years of research and development, it was discovered that a unique combination of bamboo vinegar, wood vinegar essence found in Oak, Beech and Sakura trees, and other essential natural ingredients have the unparalleled ability to absorb. The Detox Foot Patch is made from this unique concoction of bamboo vinegar, wood vinegar essence, and essential complimentary ingredients to form a truly powerful absorbing product.

Ingredients:
Bamboo Vinegar, Wood Vinegar, Loquat Leaves, Tourmaline, Chitin, Vitamin C, Vitamin E
PHOTOS
 
HARGA
1 PACK ( 100 KEPING) RM  90
2 PACK ( 100 KEPING) RM 160

BERMINAT???
PM / WHATSAPP +6010 926 6926 
PM / WHATSAPP +6010 926 6926 
PM / WHATSAPP +6010 926 6926 

Susu Kambing Jutamil (650g)



KELEBIHAN JUTAMIL SUSU KAMBING FORMULA:
- Rasa susu kambing tanpa bau
- Diperkaya dengan kolagen
- Formulasi bersama inulin
- Mengandungi tambahan zat mineral
- Tanpa gula tambahan


MANFAAT MENGAMALKAN JUTAMIL SUSU KAMBING FORMULA:
- Sebagai sumber pemakanan sunnah
- Paling hampir dengan susu ibu (minuman terbaik di dunia selepas susu ibu)
- Susu kambing lebih mudah dihadam kerana ia hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu memerlukan 2 jam
- Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh
- Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua
- Meningkatkan daya kepekaan, tumpuan dan ingatan
- Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
- Susu kambing bersifat alkali dan bagus untuk meneutralkan asid yang berlebihan di dalam perut
- Tidak menyebabkan alahan
- Inulin bagus untuk membantu sistem penghadaman dan mengurangkan kadar kolesterol di dalam darah
- Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf)
- Memulihkan tenaga batin dan awet muda
- Protein yang membantu pertumbuhan sel-sel otot baru dan mengurangkan rengsa sakit-sakit sendi
- Membekalkan sumber zat mineral yang diperlukan oleh badan agar badan lebih bertenaga
PHOTOS
 
 
 HARGA
 
1 KOTAK X RM 66
2 KOTAK X RM 64
3 KOTAK X RM 62
4 KOTAK X RM 60
 
BERMINAT???
PM / WHATSAPP +6010 926 6926

Led Rechargeable Flood Light 15W

For storage warehouse ,fishing ,home use, stadium ,mining sites , construction, parking lots, camping ,fishing ,emergency lighting , fire fighting basement light ,etc
 
 
 
 
DETAILS
Product Parameters:
Cordless 24 LED Work Light Flood Light 15W High Power Rechargeable Project-light Lamp FloodLight Emergency Hand Lamp

Input Voltage : 110-240V DC 12V
Power :15W
Dimension :185*150*178mm
Charging Time: 5hours
Working time :4 hours
Waterproof for outdoor and indoor flood light 24pcs led beads, very shining when at strong light mode


 

Feature :
1.With 2 usb port, charge your other devices ,like mobile phone tablet etc,
2.It is also a ideal for work shops ,factories ,building sites for back up emergency inspections
3.For storage warehouse ,fishing ,home use, stadium ,mining sites , construction, parking lots
4.For such as camping ,fishing ,home use ,emergency lighting , fire fighting basement light ,etc
5. Can be used as a warm light for car when in emergency parking, Light is with strobe mode ,blue light and red light alternate
6.Perfect for all kinds of indoor and outdoor purposes, you can use it as a power Bank to charge for your phone, Also a good present for family and friends who are crazy about outdoor exercise.
7. Shell Material:Aluminum Alloy
8. IP Rating: IP65
9. Can charging by AC charger
10. Build-in battery 2800mAh Rechargeable Battery
11. Press the both Buttons is the a multi mode: white light and blue/red flashing.
12. 360° rotating angle: All-round Horizontal rotation, ninety° tilt up/ down, Humanized layout be offering a versatile Lights Perspective
PHOTOS
HARGA

1 SET RM 99
2 SET X RM 90

BERMINAT???

PM / WHATSAPP +601 926 6926

Tuesday, October 4, 2016

GARAM BUKIT 7 HERBA MURAH RM 44

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GARAM BUKIT 7 HERBA

Garam Bukit 7 Herba ialah satu produk yang berkesan dalam membantu
 merawat segala masalah kulit anda dengan segera!.Produk segala kulit ni
 sesuai dipakai semua jenis kulit dan semua jenis jantina lelaki
 mahupun perempuan

Jom cantik sebelum raya!!Bagi anda di luar sana yang ingin mengatasi masalah
 jeragat semakin menjadi-jadi,jerawat semakin meluas bak kata dah macam peta
 kat pipi tu.Hari ni Selain merawat masalah kulit ia juga berkesan dalam membantu 
anda di luar yg mengalami masalah resdung,sakit pinggang,sakit tulang belakang,
lenguh-lenguh dan sebagainya lagi lah di samping mengaktifkan perjalanan
 darah pada kulit dengan baik.Jom cuba produk ni sebelum jeragat
 ataupun jerawat mula menguasai kulit anda.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GARAM BUKIT 7 HERBA

Mengatasi masalah jeragat pada kulit.
Mengecut dan menghlangkan jerawat.
Merawat kulit berminyak dan sensitif.
Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
Melancarkan peredaran darah di sekitar muka.
Meredakan bengkak akibat jerawat yang meradang.
Membantu membuang sel kulit mati.
Membantu mengatasi masalah aczema.
Membantu melembapkan kulit yang kering.
Masalah parut juga mampu di atasi.
Membantu menutupi segala liang pori terbuka.
Mengatasi masalah tone kulit tak sekata.
Membantu melicin dan melembut kulit muka.
Mengatasi masalah tumit kaki yang merekah.
Mengurangkan pening,migrain,angin dan lemak.
Menghilangkan gatal-gatal,kaki berair,kaki pecah 
dan berbau.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GARAM BUKIT 7 HERBA

Aloe vera.
Kunyit.
Buah pala.
Minyak zaitun.

GARAM BUKIT 7 HERBA
KANDUNGAN GARAM BUKIT 7 HERBA


CARA PENGGUNAAN GARAM
BUKIT 7 HERBA

Baca doa,selawat dan niat inginkan wajah yang kita inginkan.
Letak air dan basahkan muka.
Ratakan scrub dan urut bahagian muka anda sehingga 
keluar buih.
Bilas dengan air bersih.
Kemudian lap dengan kain bersih.
Gunakan Garam bukit herba ini seminggu 3 kali.


TIPS KESIHATAN KULIT WANITA

Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat sejuk 
seperti kangkung, timun, labu air atau kundur.
Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang
 banyak seperti pisang atau betik. Amalkan minum jus lobak merah 
yang dicampurkan sedikit madu lebah.
Perbanyakkan minum air putih atau air kosong.
Utamakan pengambilan makanan yang berkhasiat.
Lindungi kulit dari paparan sinaran matahari.
Jangan menyentuh apalagi memencet jerawat.


MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Garam Bukit 7 Herba 100% dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG GARAM
BUKIT 7 HERBA

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW GARAM
BUKIT 7 HERBA

Ada review penggunaan Garam Bukit 7 Herba.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)













 

HARGA MAYA
1 BOTOL X RM 49
2 BOTOL X RM 45
3 BOTOL  X RM 44

BERMINAT???
PM / WHATSAPP MAYA DI +6010 9266926 
PM / WHATSAPP MAYA DI +6010 9266926 
PM / WHATSAPP MAYA DI +6010 9266926



Monday, October 3, 2016

TABITA EXCLUSIVE ORIGINAL MURAH


Exclusive Set includes:
1. Facial Soap (120ml)
2. Smooth Lotion (120ml)
3. Day Cream (40gm)
4. Night Cream (40gm)
* Tahan pemakaian 4 BULAN +++
 

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah KINI DI MALAYSIA.

Memperkenalkan produk TABITA SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), Pearl Powder, Japanese Tea, Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E. 

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.


Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, Tabita tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk Tabita Skin Care sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut.
 

 
 Tabita MIRACLE Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita MIRACLE Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali




Dengan harga yang berpatutan, pemakaian yang jimat, 1 set exclusive tabita skin care boleh bertahan sehingga 4-5 bulan. SANGAT JIMAT kan? Walau bagaimanapun, hasilnya dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu.

 
 INFO-INFO TABITA 

KANDUNGAN TABITA SKINCARE
Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mencuci wajah dan leher.

Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).


Reaksi Penggunaan Tabita Skincare Selama Pemakaian

Berikut akan dijelaskan bagaimana reaksi setelah menggunakan tabita skincare. Setelah memakai tabita pada minggu ke 1 muka akan terasa pedih, tegang gatal,kusam diikuti dengan pengelupasan yang dirasakan selama 10 hari,dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru /sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.


Bila terasa pedih /gatal cukup ditekan secara perlahan dengan mengunakan tisu atau kapas yang bersih dan lembut, pemakaian terus dilakukan / jangan dihentikan. Setelah pengelupasan diwajah (pengelupasan tipis) telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.


Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut ,setelah minggu ke 4 dan 5, wajah akan berubah bersih dan cantik.

PENTING !!Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul  :
1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

Notes :: Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION 
hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.
Diingatkan juga BERHENTI menggunakan SMOOTH LOTION TABITA SKINCARE setelah3minggu
mengunakannya ,setelah kulit muka kusam balik boleh guna semula bagi mendapatkan kulit yg cantik.


NORMAL PRICE: RM320   
HARGA MAYA 
1 SET X RM 180
2 SET X RM 175
3 SET X RM 170

Thursday, September 29, 2016

NN PC Pearl Capsule





KELEBIHAN NNPC
Kelebihan pear capsule @ Serbuk mutiara ni adalah..
Melembut Dan mencerahkan kulit
Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Menggalakkan penghasilan collagen & Mengurangkan garis halus kedutan
Menyembuhkan jerawat & Mengecilkan liang roma
Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran MATAHARI Dan parut
Mengatasi masalah pigmentasi Dan Rona kulit tidak sekata
Meningkatkan keanjalan kulit & Mencegah Penuaan Kulit

CARA MAKAN NNP


TESTIMONI








HARGA PASARAN RM 70

HARA MAYA
1 BOTOL X RM 50
2 BOTOL X RM 48
3 BOTOL X RM 46
3 BOTOL X RM 45

BERMINAT???
PM / WHATSAPP +60109266926

Wednesday, September 28, 2016

MINYAK AROMATERAPA FOREVER LIVING

 ESSENTIAL OILS

THE POWER OF THE SENSES & AROMATHERAPY.
The human senses are incredibly powerful and greatly affect thought, mood and many other brain functions and work together to help support our perception of our surroundings. Undoubtedly, one of the most powerful senses is the sense of smell.
ESSENTIAL OILS

 

Forever™ Essential Oils Lemon 

NP RM 63 NOW RM 53.55 (15 ml bottle) 


LEMON

 LEMON 100% PURE. 100% POWERFUL.

Forever’s lemons are harvested by hand and carefully cured until they reach the perfect ripeness. When this happens, the lemons become jucier and the highest quality essential oil is produced. Forever Living provides nature’s purest Lemon Oil to uplift and energize.
Grown and harvested in the United States, lemons are harvested by hand and cured for several days to allow the fruit to fully ripen. When the fruit reaches the perfect ripeness, it becomes juicier and the highest quality essential oil is produced.
15 ml bottle




Forever™ Essential Oils Peppermint 

NP RM 76.32 NOW RM 64.87 (15ml bottle) 

PEPPERMINT

Peppermint 100% PURE. 100% POWERFUL.

Forever™ Essential Oils Peppermint is extracted from plants that have been grown and harvested by the same farm for over 85 years. These plants have a naturally higher menthol content, providing the cooling effect that peppermint is known for. Forever Living provides nature’s purest Peppermint Oil to invigorate and refresh. The use of peppermint dates back to ancient Roman and Greek culture when peppermint was used as dΓ©cor and an aromatic in addition to being a popular flavoring in sauces and foods.


Forever™ Essential Oils Lavender

NP RM 103.88 NOW RM 88.30 (15ml bottle)

 LAVENDER

LAVENDER 100% PURE. 100% PEACE.

Grown and harvested in Bulgaria due to ideal climate and soil, Forever™ Essential Oils Lavender contains high levels of linalyl acetate, which gives lavender its fruity sweet aroma and high levels of terpenes. Forever Living provides nature’s purest Lavender Oil to soothe, relax and calm.
Forever Living provides nature’s purest Lavender Oil to soothe, relax and calm.
The use of Lavender can be traced back centuries to ancient Greek and Roman texts and the Bible where it was used along with Aloe, spices and herbs to prepare temples for religious rites.

Forever™ Essential Oils Defense (10ml bottle)

Lemon

DEFENSE 100% PURE. 100% STRONG.

Forever™ Essential Oils Defense provides a perfectly balanced blend to promote strength and vitality.
Forever™ Essential Oils Defense is formulated from carefully selected pure botanical oils gathered from the best sources throughout the world, including India, Nepal, Somalia, The United States, Madagascar and Hungary.
 
Forever™ Essential Oils Defense Blend provides a perfectly balanced combination of nature’s purest Clove Bud, Orange, Cinnamon Bark, Rosemary, Frankincense, Eucalyptus and Juniper Berry specially blended to promote strength and vitality.


Forever™ Essential Oils Soothe

NP RM 146.28 NOW RM 124.34 (10ml bottle)


SOOTHE

SOOTHE 100% PURE. 100% RELAXED.

Forever Living Soothe Essential Oil provides a perfectly balanced blend, to penetrate and soothe.
Forever™ Essential Oils Soothe is made from carefully selected pure botanical oils gathered from the best sources throughout the world, including India, China, Madagascar and Egypt.
Forever™ Essential Oils Soothe Blend provides a perfectly balanced combination of nature’s purest Wild Mint, Wintergreen, Camphor, Ylang Ylang and Chamomile specially blended to penetrate and soothe.


 

Forever™ Essential Oils At Ease

NP RM 103.88 NOW RM 88.30 (10ml bottle)

 Lemon

AT EASE 100% PURE. 100% CALM.

Forever™ Essential Oils At Ease Blend provides a perfectly balanced combination of nature’s purest Wintergreen, Lavandin, Eucalyptus, Coriander, Olibanum, Rosemary, Chamomile, Peppermint, Basil and Origanum, specially blended to promote harmony, calm and peace.
Forever™ Essential Oils At Ease provides a perfectly balanced blend, to promote harmony, calm and peace.Forever™ Essential Oils At Ease is made from carefully selected pure botanical oils gathered from the best sources throughout the world, including France, Russia, China, The United States, Egypt and Spain. 


FOREVER ESSENTIAL OIL BUNDLE

(3 x 15ml bottles + 3 x 10ml bottles)

FOREVER ESSENTIAL OIL BUNDLE

 Forever™ Essential Oils Bundle

The Forever™ Essential Oil Bundle features one of each Forever™ Essential Oil single notes and blends for a full, immersive essential oil experience.
Experience the best that nature has to offer and find your favorites.
 Bundle features one of each Forever™ Essential Oil singlenote and blend for a full immersive essential oil experience.