Thursday, February 11, 2016

Sexy Lady Lotion Dungun

I'AM SEXY LADY WHITENING AND BURN FAT LOTION

PENGENALAN APA ITU PRODUK I'AM
SEXY LADY WHITENING AND BURN
FAT LOTION

I Am Sexy Lady Whitening And Burn Fat Lotion adalah krim unik,
pertama di malaysia yang diformulasikan dari united kingdom. khas
bagi membantu membenteras masalah kegemukan dan lemak berlebihan,
selain itu dapat mencerahkan kulit dalam satu masa yang sama.
Wangi sangat-sangat, macam chewgum.
Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
Tak panas.
Ada extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan kulit
dan Gluta untuk pencerahan kulit,
Extract Asam Jawa serta Super Interslim bagi pembakaran
lemak lebih pantas.
Semua orang boleh guna, tua muda laki perempuan. Tak perlu
penat-penat telan suplment dah. So, tiada risiko penyakit
masa hadapan.
100% organic, Tanpa bahan kimia.
Halal dan buatan Malaysia.
Ada kelulusan KKM

KEBAIKAN/KHASIAT I'AM SEXY LADY
WHITENING AND BURN FAT LOTION
👑Membakar lemak.
👑Menurunkan berat badan.
👑Melangsingkan badan serta reshape 👑semula bentuk badan.
👑Meruncingkan wajah.
👑Menegangkan kulit anti anging.
👑Memutihkan kulit hari demi hari.
👑Memudarkan parut.
👑Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut.
👑Menghilangkan buncit serta boroi.
👑Membuang angin dalam badan.
👑Mengeluarkan daki dengan cepat.
👑Mencantikan serta menghaluskan kulit.

KANDUNGAN I'AM SEXY LADY
WHITENING AND BURN FAT LOTION /
KELULUSAN KKM
Bunga cengkih
kayu manis
halia
pepermint
vanilla
asam
extract Aloevera dan Apple stemcell bagi penjagaan
kulit dan Gluta untuk pencerahan kulit,
Kaya Vit C, Vit A dan Vit E.
100% organic, Tanpa bahan kimia

KELULUSAN KKM
CARA PENGAMBILAN I'AM SEXY LADY
WHITENING AND BURN FAT LOTION
CARA GUNA I AM SEXY LADY WHITENING
CARA GUNA I AM SEXY LADY WHITENING

SOALAN LAZIM FAQ/PANTANG LARANG
I'AM SEXY LADY WHITENING AND
BURN FAT LOTION
Q- sis btul ke berkesan ?
A- sila rujuk testimoni utk lebih yakin kita ada ratusan testimoni even prduk xsmpai sbulan dipasaran.
Q- sis panas x busuk x?
A- xpanas suam2 kuku ja.mint2...xbusuk wangi giloss,,bau mcm nk makan
Q- sis melekit x?
A- xpon,dia meresap lam kulit,wajip gosok2 dulu untuk buang smua daki dulu.
Q- paling cepat nmpk kesan bila?
A- rekod testimoni custmr plg cepat:
*setengah jam ja dah turun seinci
*sehari turun 3kg
*3minggu 15kg
*7hari turun 9kg
*boroi hilang
*muka runcing
*paha kecik lengan kecik
*malam ni boroi esok dah kempis
paling lmbt dlm 2 3 minggu lebih ,kesan bergantung pada lemak masing2
Q- Ada kkm x?halal x?
A- Wajib la,ada kkm,kalau x nnt kena rampas plak,mesti la halal kan organic.
Q- selamat tak?
A- of coz la.100% organic
Q- lotion warna apa?tahan lama x?
A- warna hijau, tahan sbulan lebih

TESTIMONI REVIEW I'AM SEXY
LADY WHITENING AND
BURN FAT LOTION
Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Mewangi Skincare Dungun Terengganu

CARA PENGGUNAAN SET LENGKAP MEWANGI

1.Ambil secubit CHEWING GUM SOAP letak d tapak tangan pastikan tangan bersih,buihkan dan ratakan keseluruh wajah sehingga puas.Bilas bersih

NOTED! muka shj

pakai setiap hari 2 kali atau bila perlu😃

2.kemudian ambil secubit PEELING SCRUB ratakan d wajah dan scrub,tidak perlu terlalu lama atau kuat ya.Bilas bersih

NOTED! d muka pakai seminggu 3 kali shj

***di badan boleh pakai sehari sekali😃

3.Lap kering dan ambil CREAM sapu 5 bahgian dahi,dagu,pipi dan hidung ratakan pelahan lahan

pakai sehari 2 kali dan bila perlu

NOTED! boleh di gunakan d badan pada bila2 masa😃

Ringkasan

🌹MEWANGI menyelesaikan dan memberi mafaat kepada sesiapa shj lelaki dan wanita yg inginkan kulit badan dan muka putih,lembut,anjal,gebu dan lembap

masalah seperti jerawat,jeragat kulit kusam kering dan berdaki juga amat SESUAI

Dengan Kos yang rendah kulit PASTI cantik dan segar

Insyallah ....

SAYA PAKAI,SAYA PUAS HATI,SAYA KOGSIKAN😍

Tuesday, February 2, 2016

Tulip Instyler Murah

 STYLE YOUR HAIR WITHIN 3 SECOND WITH TULIP INSTYLER
 


VIDEO
DETAILS
Curling your hair has never been so fast and easy. The TULIP's innovative automatic curling technology lets you relax while the TULIP does all the work. With the tap of a button, you can have perfect curls and waves in just 3 seconds.
Anti-Tangle Technology

With the unique open barrel design of the TULIP, your hair is visible and exposed at all times, preventing hair from getting tangled and becoming jammed in the unit. The open design and ample space surrounding the barrel also makes it easy for the TULIP to curl long and thick hair.

Curling irons tend to leave creases, burn hair, and require you to do all the work. With the TULIP Auto Curler you simply tap the rotation button once and let it do all the work without damaging your hair. Not only is using the TULIP an easy, fast and fun experience, it gives perfect and consistent curls each and every time.

Compared to competing auto curlers, the TULIP is very lightweight and has an ergonomic design, allowing for ease and comfort while styling. The TULIP is also uniquely designed with an open barrel, which allows you to always see your hair and know exactly what you're doing. The open barrel can be used as well for softening curls and straightening out the ends of curls. Always be sure to use caution when accessing the hot barrel.

Ergonomic design Curl with comfort - The lightweight ergonomic design allows you to hold the TULIP vertically with a relaxed grip. This makes curling your hair comfortable and easy.

Ceramic barrel Smooth and polish - The ceramic technology allows the TULIP to smooth hair as it curls, creating frizz-free shiny curls every time. The barrel will gently heat your hair without pulling or tugging at it, reducing breakage and damage.

Open barrel Always see your hair - Hair is visible and exposed at all times, protecting it from tangling or becoming jammed in the unit. The lack of a small enclosed space also means the TULIP can handle curling long and thick hair.

Safety guard Burn free styling - The curling barrel is surrounded by a cool touch safety guard that prevents contact with the hot barrel. This allows you to place the TULIP directly against your head without the risk of burning yourself.

2-way rotation Curl left and right - The secret to natural, flowing curls is in the 2-way rotating barrel. This means you can style curls away from your face or towards your face without ever switching hands or changing the TULIP’s position.
PHOTOS
HARGA
1 SET X RM 149
2 SET X RM 140
COURIER TO WORLDWIDE 
PM / WHATSAPP TO +60109266926

Fast Hair Straightener

Hair straightener instructions -
1. Keep the hair clean and neatly combed please before use.

2. Use the plug into the appropriate socket keep electricity well.

3.First switched on the set temperature, such as heated to the desired temperature.

4. During use, you only need one hand to pul hair end, with the Super Fast Straightener 

5. If you exercise straightener more lasting effect , it must meet styling hair lotions and softeners.

6. Please don’t put too much hair , if put more ,In the control process it will slow down the speed, the effect is obvious

7. This product is a one-hour auto-off function, if you can reboot.

8. thick dense hair generally choose a higher temperature 210-230 degrees Celsius

9. More generally, hair hanging in the temperature 210-190 degrees.

10. Comparison the fine hair selectable temperature 200170, and choose low temperature above a perm
molding may be slightly slower.

11.Please use the power button to power on hold for 3 seconds to boot, press 3 seconds off. Super Fast Straightener
use a different direction, for personal use, with the personal habits.




PHOTOS
 
PRICE
1 SET X RM75
2 SET X RM70
3 SET X RM 65

PM / WHATSAPP +60109266926
WORLDWIDE COURIER

Sunday, January 31, 2016

MADU LEBAH ASLI KUALITI TINGGI



1. Madu mengandungi beberapa nutrien
Madu adalah manis, cecair tebal dibuat oleh lebah madu.
Lebah meluru turun persekitaran mereka dan mengumpul madu gula yang kaya dengan bunga (1).
Kemudian di dalam sarang lebah, mereka berkali-kali mengambil, menghadam dan muntah ("muntah") madu.
Produk akhir adalah madu, cecair yang sepatutnya bertindak sebagai makanan disimpan untuk lebah. Bau, warna dan rasa bergantung kepada jenis bunga lebah melawat.
Inilah yang madu biasanya kelihatan seperti:




KANDUNGAN MADU
 1 sudu madu (21 gram) mengandungi 64 kalori dan 17 gram gula, termasuk fruktosa, glukosa, maltosa dan sukrosa. Ia mengandungi hampir tiada serat, lemak atau protein (2).
Ia juga mengandungi jumlah surih (di bawah 1% daripada RDA) daripada beberapa vitamin dan mineral, tetapi anda perlu makan banyak pound untuk memenuhi keperluan harian anda.
Di mana madu bersinar dalam kandungannya sebatian bioaktif tumbuhan dan antioksidan. Jenis gelap cenderung untuk menjadi lebih tinggi dalam sebatian ini daripada jenis ringan (3, 4).

  
 

CIRI-CIRI MADU:
Madu adalah tebal, cecair gula yang dibuat oleh lebah madu. Ia adalah rendah vitamin dan mineral, tetapi mungkin tinggi dalam beberapa sebatian tumbuhan.
Madu yang berkualiti tinggi Madu Kaya dengan Antioksidan penting. Ini termasuk fenol, enzim dan sebatian seperti flavonoid dan asid organik (5).
Saintis percaya bahawa ia adalah gabungan sebatian ini yang memberi madu kuasa antioksidan yang tinggi (5).
Menariknya, dua kajian telah menunjukkan bahawa soba madu meningkatkan nilai antioksidan darah (6, 7).
FUNGSI ANTIOKSIDA

Antioksidan telah dikaitkan dengan mengurangkan risiko serangan jantung, strok dan beberapa jenis kanser. Mereka juga boleh menggalakkan kesihatan mata (8).

 
Madu mengandungi beberapa antioksidan, termasuk sebatian fenolik seperti flavonoid.
3. Madu adalah "Kurang Teruk" Daripada Gula Untuk Pesakit kencing manis
Bukti pada madu dan kencing manis adalah bercampur-campur.
Dari satu segi, ia boleh membantu dengan beberapa faktor risiko yang biasa dalam pesakit kencing manis.
Sebagai contoh, ia merendahkan kolesterol LDL, trigliserida dan keradangan, dan meningkatkan HDL ("baik") kolesterol (9, 10, 11).
Walau bagaimanapun, beberapa kajian telah mendapati bahawa ia juga boleh meningkatkan tahap gula dalam darah, tidak sebanyak gula halus (10).
Oleh itu, walaupun madu boleh menjadi "kurang baik" daripada gula halus untuk pesakit kencing manis, ia adalah sesuatu yang pesakit kencing manis hanya perlu mengambil dengan berhati-hati masih.
Malah, pesakit kencing manis boleh melakukan yang terbaik meminimumkan semua makanan yang tinggi karbohidrat (12).

    
Bottom Line: Beberapa kajian menunjukkan bahawa madu meningkatkan faktor-faktor risiko penyakit jantung pada pesakit kencing manis. Walau bagaimanapun, ia juga menimbulkan tahap gula dalam darah, jadi ia tidak boleh dianggap sebagai "mesra-diabetes."



4. Madu Boleh Bantu Tekanan Darah Rendah
Woman With Honey Dripping Over Face
Tekanan darah adalah faktor risiko yang penting bagi penyakit jantung, dan madu boleh membantu lebih rendah itu.
Ini kerana madu mengandungi sebatian antioksidan yang telah dikaitkan dengan kesan menurunkan tekanan darah (13).
Kajian di kedua-dua tikus dan manusia telah menunjukkan pengurangan sederhana dalam tekanan darah dari memakan madu (14, 15).

    
Bottom Line: Makan madu boleh membawa kepada pengurangan sederhana dalam tekanan darah, yang merupakan faktor risiko yang penting untuk penyakit jantung.
5. Madu juga Membantu Meningkatkan Kolesterol
Mempunyai tahap kolesterol LDL yang tinggi adalah faktor risiko yang penting bagi penyakit jantung.
Ia memainkan peranan penting dalam aterosklerosis, pembentukan lemak dalam arteri yang boleh membawa kepada serangan jantung dan strok.
Menariknya, beberapa kajian telah menunjukkan bahawa madu boleh meningkatkan tahap kolesterol anda.
Ia mengurangkan jumlah dan kolesterol LDL, manakala dengan ketara meningkatkan HDL ("baik") kolesterol (9, 10, 11, 16).
Sebagai contoh, satu kajian di 55 pesakit berbanding madu untuk gula. Ia mendapati bahawa ia menyebabkan pengurangan 5.8% dalam LDL dan peningkatan 3.3% pada HDL. Ia juga menyebabkan penurunan berat badan sebanyak 1.3%, berbanding dengan gula (17).

    
Bottom Line: Madu seolah-olah mempunyai kesan positif ke atas paras kolesterol. Ia membawa kepada pengurangan sederhana dalam jumlah dan kolesterol LDL, sambil meningkatkan HDL.


6. Madu Can Rendah Trigliserida

Honey Comb
Trigliserida darah tinggi adalah satu lagi faktor risiko utama untuk penyakit jantung.
Mereka juga adalah satu tanda utama rintangan insulin, seorang pemandu utama diabetes jenis 2.
Tahap trigliserida cenderung meningkat pada diet yang tinggi kandungan gula dan karbohidrat ditapis.
Menariknya, beberapa kajian telah mengaitkan penggunaan madu biasa dengan tahap trigliserida yang lebih rendah, terutama apabila ia digunakan untuk menggantikan gula (9, 10, 11, 16).
Sebagai contoh, satu kajian yang membandingkan madu dan gula yang terdapat tahap trigliserida 11-19% lebih rendah dalam kumpulan madu (17).

    
Bottom Line: Dinaikkan trigliserida adalah satu faktor risiko penyakit jantung dan diabetes jenis 2. Beberapa kajian menunjukkan bahawa madu boleh menurunkan paras trigliserida, terutama apabila ia digunakan untuk menggantikan gula.
7. Madu Berkaitan dengan Kesan Bermanfaat lain mengenai Kesihatan Jantung
Sekali lagi, madu adalah sumber yang kaya dengan fenol dan sebatian antioksidan lain. Kebanyakan daripada telah dikaitkan dengan penurunan risiko penyakit jantung (8).
Mereka boleh membantu arteri dalam mengembangkan jantung, meningkatkan aliran darah ke jantung. Mereka juga boleh membantu mencegah pembentukan darah beku, yang boleh membawa kepada serangan jantung dan strok (8).
Tambahan pula, satu kajian pada tikus menunjukkan bahawa madu dilindungi jantung daripada tekanan oksidatif (18).
Semua ini yang berkata, tidak ada kajian jangka panjang manusia yang ada pada madu dan kesihatan jantung, jadi mengambil ini dengan sebutir garam.

    
Bottom Line: Antioksidan dalam madu telah dikaitkan dengan kesan yang baik pada kesihatan jantung, termasuk peningkatan aliran darah ke jantung dan mengurangkan risiko pembentukan darah beku.
8. Madu Menggalakkan Burn dan Penyembuhan Luka
Jar of Honey and Comb
Memohon madu untuk kulit telah digunakan untuk menyembuhkan luka dan terbakar sejak Mesir purba, dan masih digunakan hari ini.
Dalam satu kajian dari 2015, 26 kajian mengenai madu dan luka penjagaan dinilai (19).
Kajian ini mendapati bahawa ia adalah yang paling berkesan untuk penyembuhan luka terbakar ketebalan separa dan luka yang dijangkiti selepas pembedahan (19).
Ia juga adalah satu rawatan berkesan untuk ulser kaki diabetik, yang komplikasi yang sangat serius dan boleh membawa kepada amputasi (20, 21).
Satu kajian melaporkan kadar kejayaan 43.3% dengan madu sebagai rawatan luka. Dalam kajian yang lain, madu topikal sembuh kekalahan 97% daripada pesakit yang menerima rawatan untuk ulser diabetes mereka (21, 22).
Penyelidik percaya bahawa kuasa penyembuhan datang daripada antibakteria dan anti-radang, serta kemampuan untuk menyuburkan tisu sekeliling (23) itu.
Apa lagi, madu boleh membantu merawat keadaan kulit yang lain, termasuk psoriasis, buasir dan luka-luka herpes (24, 25, 26).

    
Bottom Line: Apabila disapu pada kulit, madu boleh menjadi sebahagian daripada pelan rawatan yang berkesan untuk luka bakar, luka dan banyak keadaan kulit yang lain. Ia amat berkesan untuk ulser kaki diabetik.
9. Madu Boleh Bantu Menyekat Batuk Kanak-kanak
Boy Eating Honey
Batuk adalah masalah biasa untuk kanak-kanak dengan jangkitan saluran pernafasan.
Ia boleh memberi kesan tidur dan kualiti hidup, untuk kedua-dua kanak-kanak dan ibu bapa mereka.
Walau bagaimanapun, ubat-ubatan untuk batuk arus perdana tidak selalunya berkesan dan boleh mempunyai kesan sampingan.
Menariknya, madu boleh menjadi pilihan yang lebih baik. Bukti-bukti yang menunjukkan bahawa ia amat berkesan (27, 28).
Satu kajian mendapati bahawa ia bekerja lebih baik daripada dua ubat batuk (29).
Satu lagi kajian mendapati bahawa ia mengurangkan simptom batuk dan tidur yang lebih baik malah lebih daripada ubat batuk (28).
Walau bagaimanapun, madu tidak harus diberikan kepada kanak-kanak di bawah umur 1 tahun, disebabkan oleh risiko botulism (30).

    
Bottom Line: Bagi kanak-kanak lebih satu tahun umur, madu boleh bertindak sebagai penahan batuk semulajadi dan selamat. Beberapa kajian menunjukkan bahawa ia adalah lebih berkesan daripada ubat batuk.
10. Madu adalah lazat, tetapi ia masih tinggi kalori dan Gula
Madu adalah, alternatif yang lazat sihat untuk gula halus.
Pastikan untuk memilih yang berkualiti tinggi madu, kerana beberapa jenama yang berkualiti rendah boleh dicemari dengan sirap.
Terdapat pilihan yang sangat baik madu berkualiti tinggi di Amazon, dengan beribu-ribu ulasan oleh pelanggan sebenar.
Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa madu hanya boleh dimakan secara sederhana, kerana ia masih tinggi kalori dan gula.
Manfaat madu paling ketara apabila ia menggantikan yang lama pemanis unhealthier.
Pada akhir hari, madu adalah semata-mata pemanis "kurang baik" daripada gula dan jagung fruktosa tinggi sirap.




Pada tahun 1982, Charles Robson telah menjual kesemua aset ladang penternakan Lebah, pusat pemprosesan Madu Lebah dan segala paten yang dimiliki oleh keluarganya kepada Forever Living Product Inc.
Ini menjadikan Syarikat Forever Living merupakan pengeluar Madu Lebah dan penternak Lebah yang terbesar di dunia dengan beberapa pemilikan paten kepada produk-produk yang berasaskan Madu Lebah.

Sebagai pemain utama ataupun big brother yang sudah mempunyai banyak pengalaman dan teknologi yang canggih dalam bisnes produk yang berasaskan Madu, sudah tentu produk Madu Lebah keluaran Forever Living mempunyai kualiti yang tinggi berbanding dengan produk Madu Lebah daripada syarikat yang lain.

#2. Kawasan penternakan Lebah yang bebas pencemaran dan banyak pilihan bunga.

Forever Living mempunyai ladang penternakan Lebah yang terbesar di dunia di Sonoran Desert, USA. Terdapat sekitar 17,000 ke 20,000 koloni Lebah di pusat penternakan ini.

Di sini Lebah diternak di kawasan tanah tinggi dan persekitarannya bebas daripada pencemaran kerana jauh dari bandar dan kawasan perindustrian. Kawasan yang tinggi tahap pencemaran udara akan mempengaruhi rasa Madu Lebah kerana apabila air hujan yang membasahi bunga bercampur dengan udara yang kotor akan menyebabkan rasa Madu Lebah menjadi masam-masam manis.
Di Sonoran Desert juga terdapat sekitar 3,000 ke 7,000 jenis tanaman bunga yang ditanam bagi membekalkan sumber manisan kepada Lebah yang diternak. Pokok-pokok bunga yang ditanam di sini bebas daripada penggunaan racun serangga bagi menjaga kualiti Madu yang bakal dihasilkan.
Dengan banyak nya sumber manisan yang tersedia di sini memberikan Lebah banyak pilihan nektar dan Madu Lebah yang bakal dihasilkan akan mempunyai kualiti rasa yang luar biasa.


#3. Reka bentuk botol Forever Bee Honey yang ada "class".
Khasiat Madu Lebah akan beransur-ansur hilang atau berkurangan apabila terlalu lama terdedah kepada cahaya matahari. Oleh itu reka bentuk botol Forever Bee Honey telah di reka khas supaya kalis cahaya (tinted) bagi membendung cahaya matahari daripada merosakkan khasiat Madu Forever Bee Honey.
Dengan reka bentuk sebegini, Madu Lebah yang terkandung di dalam botol Forever Bee Honey adalah terpelihara daripada sinaran cahaya matahari. Ini menjawab persoalan ramai orang yang bertanya kenapa Madu Forever Bee Honey tidak dibotolkan di dalam botol kaca.

Disamping itu penutup botol Forever Bee Honey juga direka agar mudah untuk Madu Lebah dikeluarkan dan dikawal pengeluaran isipadu nya  ke dalam sudu. Ianya juga direka dengan sistem penguncian "locking system" agar Madu Lebah tidak mudah meleleh keluar setelah digunakan.

#4. Forever Bee Honey mempunyai  pengiktirafan Kosher dan Halal IFANCA.

Forever Bee Honey hanya mempunyai kepekatan kurang daripada 17% air menjadikan ianya sangat likat. 17% air itu datangnya daripada air liur Lebah bukan daripada campuran air minuman menjadikan ianya Madu Lebah  dengan gred yang berkualiti tinggi. 
Ini kerana Forever Bee Honey adalah 100% organik. Tiada campuran bendasing dan bahan kimia atau bahan terlarang. Dari semasa ke semasa Forever Bee Honey akan dianalisa dan dipantau kandungannya (ingredient) oleh badan bebas seperti Kosher dan Halal IFANCA untuk menjamin keaslian dan kualiti Madu.



#5. Forever Bee Honey tidak dijual melalui perantaraan orang tengah.

Oleh kerana Forever Living merupakan penternak Lebah, penanam bunga dan pengeluar produk Madu Lebah mereka sendiri, harga pasaran Forever Bee Honey tidak lah terlampau mahal berbanding dengan kualiti Madu Lebah nya. Syarikat Forever Living dapat mengurangkan harga kos operasinya kerana telah memotong kos perantaraan orang tengah. Oleh itu, Syarikat Forever Living dapat menjual Madu Lebah nya yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Saturday, January 30, 2016

LASAGNA SEDAP DI DUNGUN

 KINI ANDA BOLEH DAPATKAN LASAGNA DI MAYA LA COTTAGE

LASAGNA NI MEMANG SEDAP SUNGGUH
ADA YAN FROZEN DAN ADA YANG DAH SIAP UNTUK DI MAKAN
ADA PERISA
- DAGING (KAMI GUNA DAING SEGAR)
- AYAM
- SEAFOOD 

                                                                      BERMINAT???
PM / WHATSAPP +60109266926

 




Ais Krim Homemade by Icely

BISMILLAH...
Jom dapatkan ais krim home made keluaran icely dari maya la cottage
untuk jualan kat kedai je. maaf kami tak dapat nak pos ais krim

ada pelbagai perisa.insha Allah halal dan sedap

Sunday, January 24, 2016

PROMOSI CALIPH JUS RM 50 DAN POS PERCUMA SEPANJANG FEBRUARI 16






PROMOSI HARGA MURAH DAN POS PERCUMA
PROMOSI HARGA MURAH DAN POS PERCUMA
PROMOSI HARGA MURAH DAN POS PERCUMA
SPECIAL PROMOSI DARI MAYA LA COTTAGE
FENOMENA CALIPH JUS
UNTUK ANAK-ANAK YANG CEMERLANG
===================================================
4 BOTOL RM 200 DAN POS PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA
===================================================

BERMINAT???
************* IKUTI SYARAT-SYARAT BERIKUT:
TYPE "PR0MOSI CALIPH JUS MAYA" DI RUANGAN KOMEN
DAN PM / WHATSAPP KAMI DI +60109266926


BERMINAT???
************* IKUTI SYARAT-SYARAT BERIKUT:
TYPE "PR0MOSI CALIPH JUS MAYA" DI RUANGAN KOMEN
DAN PM / WHATSAPP KAMI DI +60109266926

Saturday, January 23, 2016

Pearl white fiber Jamu Jelita Murah



PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
Pearl White Fiber merupakan formulasi pelangsingan badan yang kaya dengan nutrien dari sumber semulajadi seperti teh hijau, oat, Garcinia Cambogia, Acai dan Psyllium. Di samping membantu menurunkan berat badan secara sihat dan berkesan, Pearl White Fiber juga mampu menjadikan kulit anda tampil lebih cerah, muda dan berseri.

Kandungan: 400 gm

KHASIAT PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihanMenyingkirkan toksin dari tubuh badanMelancarkan proses penghadamanMeningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak dan kaloriMenggalakkan rasa kenyang dan membantu mengawal selera makanMengatasi masalah perut buncitMembentuk tubuh yang lebih ramping dan langsingMeningkatkan keanjalan dan keremajaan kulitMeningkatkan kecerahan kulitMembantu mengatasi kulit yang bermasalahMengawal paras gula dan kolestrol dalam darahMeningkatkan tahap kecergasan jasmaniMenyingkirkan toksin yang menjejaskan tahap kesihatan

  • -Membantu Pelawasan
  • -Membantu mengatasi Sembelit
  • -Membantu Menyahtoksin
  • -Membantu Membuang Lemak, Lendir dan Toksin keluar dari badan
  • -Membantu Mencerahkan Kulit
  • -Membantu Mengatasi masalah kulit Berjerawat dan masalah kulit wajah
  • -Membantu memberi Tenaga dan Mengawal pengambilan makanan





CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA
Bancuh 2 sudu Pearl White Fiber bersama 150 ml air kosong.Goncang shaker atau kacau sehingga larut.Amalkan 15 minit sebelum atau selepas makan tengahari atau malam.

KANDUNGAN PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA



Daun Senna: Daun Senna berfungsi sebagai julap semulajadi di mana ia mampu menyingkirkan toksin serta mengatasi masalah penghadaman dan sembelit, seterusnya membantu anda menurunkan berat badan yang berlebihan.

Inulin: Inulin atau polysaccharide merupakan rangkaian serat yang menggalakkan fungsi imunisasi, memelihara sistem kardiovaskular serta meningkatkan penyerapan mineral, zat besi, magnesium, kalsium dan zink ke dalam tubuh. Selain itu, inulin juga bertindak melancarkan proses penghadaman, menentang proses penuaan, membakar kalori serta membantu mengawal selera makan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan yang berlebihan.

Blackcurrant: Blackcurrant kaya dengan andungan vitamin C yang berupaya menyingkirkan toksin dan meningkatkan tahap metabolisme seterusnya membantu menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh bagi membantu mengawal dan mengurangkan berat badan. Malah, ia turut berupaya memelihara kelembapan dan keremajaan kulit anda.

Tricalcium Phosphate: Tricalcium phosphate merupakan sejenis garam kalsium semulajadi yang terhasil daripada sumber mineral. Ia bertindak membekalkan kandungan kalsium untuk tubuh badan bagi membantu meningkatkan metabolisme serta menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh seterusnya mengurangkan berat badan yang berlebihan.

Acai: Acai bersifat antioksidan yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas sekaligus membantu mencegah daripada penuaan dan kerosakan sel. Malah, ia juga mengandungi EFA, sejenis asid lemak yang mampu mengurangkan kolestrol LDL iaitu kolestrol yang jahat sementara mengekalkan kolestrol baik ataupun HDL, sekaligus melancarkan peredaran darah. Ia juga tinggi kandungan vitamin C yang bertindak menyingkirkan toksin serta meningkatkan tahap metabolisme bagi membantu menggalakkan pembakaran lemak seterusnya mengurangkan berat badan yang berlebihan.

Garcinia Cambogia: Garcinia Cambogia mampu menghalang pembinaan lemak di dalam tubuh badan, mengurangkan tahap kolestrol, mengurangkan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya serta memelihara kecantikan kulit anda.

Teh Hijau: Teh hijau dihasilkan daripada daun teh jenis Camellia Sinensis serta mampu meningkatkan tahap tenaga serta mengawal paras gula di dalam darah. Selain itu, daun teh yang bersifat antioksidan ini berupaya menghalang sel-sel lemak daripada menyerap glukosa serta dapat membantu meningkatkan tahap metabolisme seterusnya menggalakkan pembakaran kalori dan lemak bagi membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.

Biji Anggur: Biji anggur kaya dengan antioksidan dan antiradang yang ternyata berkesan untuk memelihara kecantikan dan keremajaan kulit. Malah, ia juga mengandungi enzim pancreatic lipase dan lipoprotein lipase yang mampu mengekang pengambilan kalori dan penyerapan lemak ke dalam tubuh badan sekaligus membantu mengawal berat badan.

Oat: Oat kaya dengan serat yang bertindak mengawal paras kolestrol, memelihara kesihatan jantung serta berkesan untuk tujuan penurunan berat badan di mana ia membantu mengawal selera makan dan menggalakkan rasa kenyang. Oat juga tinggi kandungan mangan dan fosforus yang berperanan mengawal paras gula dalam darah, melancarkan proses penghadaman serta membantu meningkatkan penyerapan vitamin ke dalam tubuh badan.

Isomaltooligosaccharide:Isomaltooligosaccharide merupakan rangkaian karbohidrat dan serat yang bertindak melancarkan proses penghadaman di samping menyerap kelembapan ke dalam tubuh badan.

Dextrose Monohydrate: Selain menambahkan rasa manis di dalam kandungan produk ini, sebatian organik yang turut dipanggil glukosa ini berperanan membekalkan tenaga kepada sel tubuh untuk menggalakkan fungsi sel di samping menstabilkan suhu tubuh dan mencegah proses penuaan kulit.

Vitamin C: Vitamin C atau asid askorbik tinggi kadar antioksidan yang berperanan menyingkirkan toksin dari tubuh badan dan meneutralkan kesan radikal bebas sekaligus berupaya mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Di samping itu, vitamin C juga mampu meningkatkan metabolisme serta menggalakkan pembakaran lemak di dalam tubuh seterusnya membantu mengurangkan berat badan yang berlebihan.

Psyllium: Herba ini tinggi kandungan serat yang bertindak melancarkan proses penghadaman di samping membantu mengawal paras kolestrol bagi memelihara kesihatan jantung. Psyllium juga mampu mengawal selera makan dan meningkatkan tahap metabolisme seterusnya membantu menggalakkan pembakaran lemak bagi menurunkan berat badan yang berlebihan.


Harga biasa RM 38.90

HARGA MAYA
1 JAR X RM 33
2 JAR X RM 32
3 JAR X RM 30
4 JAR X RM 29

Friday, January 22, 2016

Coffe montok murah Dungun

PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI!!!!







1 JAR 15 SACHET
Diambil waktu pagi 1/2 jam sblm makan pagi.
1 sachet sehari





Kopi montok ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok,


Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.



✔Produk dambaan setiap wanita tulen !


✔ Serlahkan aset kewanitaan yang sebelum ini KECIL, LAYU, DINGIN, LEMBIK..
✔Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan
✔kilang muslim berstatus HALAL
✔Pertambahan saiz antara 1-3 inci & perubahan cup sehingga ke size A-B-C-D
✔Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan





KEISTIMEWAAN KOPI MONTOK UNTUK WANITA :



- Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing

- Mencantik, menghalus dan membuatkan kulit berseri-seri

- Menganjal, memontok, menegang juga membesarkan payudara

- Mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
- Mengatasi masalah payudara yang kendur / lembik
- Merampingkan bentuk badan dan mengempiskan prut
- Menguatkan kuku dan rambut
- Mengetat dan merapatkan miss-v longgar
- Mengatasi masalah keputihan dan miss-v berbau
- Merawat masalah rahim dan kitaran haid tidak teratur
- Menghangatkan hubungan suami isteri
- Menambahkan tenaga dan mencegah keletihan / kelesuan
TESTIMONI


NORMAL PRICE : RM75SM / RM85SS
HARGA KAMI : 
1 jar x RM 46
2 jar x RM 44
3 jar x RM 42
4 jar x RM 40
5 jar x RM 38
 
BERMINAT???
SILA PM / WHATSAPP 0166627246