PROMOSI SET ZUMBA 3 DALAM 1

PROMOSI SET ZUMBA 3 DALAM 1

Saturday, July 4, 2015

Jus Caliph murah di Dungun RM 59

CALIPH
 .
SUNNAH FOOD SUPPLEMENT
.
Harga Sebenar : RM 75.00


Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi ‘GRED TERBAIK’ :
*Kurma
*Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 6

Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai ‘PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
,,
” Anak saya memang dikenali dan paling famous di perumahan saya, di sekolah pon begitu..alangkah bahagianya saya kalau dia dikenali disebabkan pekertinya yang baik dan kecerdikannya..
Tetapi, bukan itu yang menjadikannya terkenal, anak saya yg berusia 7 tahun ni dikenali dgn perangainya yang sangat hyper, suka membuli anak2 jiran, lansung tidak mendengar kata, malas belajar, malas ke sekolah dan hanya akan memberontak kalau tak mengikut permintaan dia..hampir beberapa kali saya terlepas tangan ke kepalanya..Allahuakbar, saya akan selalu menangis bila dia jadi macam ni..saya selalu percaya yg saya tidak berjaya mendidik dia dgn baik. Semua salah saya..
Saya pasti, Allah pasti tunjukkan penyelesaian yang terbaik..pelbagai cara saya dah lakukan, tapi tak banyak yang berubah..
Sehinggalah, adik ipar saya datang ke rumah, sambil dibawanya buah buahan untuk kami sekeluarga dan sebotol Jus Caliph untuk anak saya. Adik ipar saya suruh sy ikhtiar dengan makanan Sunnah disamping menyuruh sy jgn berhenti berdoa dan ajarkan doa dan selawat kepada anak2 sy setiap kali nak minum jus Caliph ni..katanya Jus ni bukan ubat, jus makanan tambahan sebagai ikhtiar je..lagipon jus ni dibuat dari Delima, Madu, Kurma, Kismis, Buah Tin, Aprikot dan Omega 3&Omega 6..semua bahan ni mmg bagus untuk IQ, tumbesaran dan minda kanak2..
Alhamdulillah, saya mula bg anak sy mengamalkan Jus Caliph ini dan suruh dia selawat dan suruh dia baca doa ..tapi seperti biasa, dia memberontak..dia taknak baca doa..
Saya cuba pujuk dia sehinggalah dia minum jgk..tetapi dia nak selawat dan baca bismillah shj..
alhamdulillah jgk dia suka dengan Jus Caliph ni..
Selepas seminggu,
Pada suatu malam, masa nak suapkan Jus Caliph ni macam biasa dia akan selawat dan baca bismillah dulu..tapi bila nak suap dia cakap tunggu dulu ibu..dia tadah tangan.. ” Ya Allah tolonglah Arif, Arif nak jadi hamba yang soleh, Arif nak jadi anak yang baik kepada ibu bapa Arif..ibu dan abah ”
Terkejut saya dengan doa dia..terus peluk dia, mengalir airmata meng aaminkan doa dia.. sampai tertumpah Jus tu..terpaksa ambik yang baru..
Abah dia pon memang terkejut bila dia sendiri dengar malam tu..
Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Semuanya berlaku hanya dengan izin dari NYA..
====================================
Ibu Bapa yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka makanan tambahan untuk kecergasan minda dan tumbesaran anak-anak mereka.
Namun, produk yang tidak berkesan dan rasa yang kurang enak tidak digemari anak-anak akan menyebabkan kerugian kemudian hari,
Cubalah Caliph- Sunnah Supplements for Kids. InshaAllah, anak-anak anda pasti gemari nya dan akan dapat menikmati 1001 khasiat didalamnya.
..
====================================
— Juice Caliph – Sunnah Supplement for Kids —
====================================
Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.



LAGI TESTIMONI







HARGA
SEBOTOL x RM 65
2 BOTOL X RM 63
3 BOTOL X RM 61
4 BOTOL X RM 59

BERMINAT SILA PM / WHATSAPP 0166627246

JIKA ANDA DI DUNGUN BOLEH DATANG KE KEDAI KAMI SEBERANG SEKOLAH SULTAN OMAR DEKAT U TURN ENG HONG SEBELAH KEDAI PENGANTIN STUDIO LOVE.




TOL X RM 59

RED BELLA BODY WASH MURAH DI DUNGUN RM 52

RED BELLA BODY WASH : CERAH LANGSING CERGAS BERTENAGA SELEPAS MANDI!


1 botol : 450 ml

Red Bella Whitening and Slimming Body Wash selain utk KURUS amat berkesan untuk:

✔ Mendapat kulit badan yang putih berseri dan cerah serta mengatasi masalah tona kulit tidak sekata.
✔ Menghilangkan masalah gatal, kudis, panau, jerawat belakang badan serta menghilangkan parut di kulit badan.
✔ Memecahkan lemak degil / selulit serta membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang).
✔ Meredakan tekanan / stress, menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
✔Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah peha
✔ Mengurangkan kesan regangan / stretch mark selepas bersalin serta tumit kaki pecah2. Meruncingkan muka yang tembam dan menghilangkan dagu berlapis. (double chin)



#redbellaskincare
#redbellafoundation
#redbellabodywash
#redbellaslimmingpill
#redbellahairtonic


- Terasa lesu dan masih mengantuk tika bangun pagi ?
- Mahu tampil langsing berkulit cerah berseri semudah ABC ?
- Dapatkan gel mandian dari rangkaian RED BELLA BODY & SPA hari ini..
- Cara mudah untuk anda KURUS dan PUTIH GEBU hanya dengan MANDI !!

RED BELLA BODY WASH KURUS PUTIH GEBU

KEISTIMEWAAN RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH :

- Buih mandian yang sungguh menyegarkan badan!
- Membantu mencerah juga melangsingkan badan dalam 1 masa
- Membantu merawat masalah kulit (gatal, kudis, panau, jerawat)
- Memecahkan lemak degil / selulit
- Membuang angin dan melancarkan peredaran darah (bagus untuk wanita dalam pantang)
- Badan terasa ringan dan mampu meredakan tekanan / stress
- Menganjal dan mengekalkan kelembapan semulajadi kulit
- Membantu menghilangkan parut
- Mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
- Menghilangkan hitam di belakang leher, ketiak dan celah paha
- Mengurangkan kesan regangan / strechmark serta tumit kaki pecah2

RED BELLA BODY WASH KURUS MASA MANDI

CARA PENGGUNAAN RED BELLA BODY WASH :

- Gunakan semasa anda mandi sepertimana gel mandian lain.
- Biarkan buih2 ia di badan selama 3-5 minit kemudian bilas bersih.
- Untuk hasil terbaik guna 2-3x sehari.
- Rasai dan lihat perubahan pada kulit dan ukur lilit badan anda seawal 1 minggu!
**Tips : Mandi dulu sebelum makan untuk kaedah pelangsingan berkesan..



RED BELLA BODY WASH KULIT SIHAT GEBU BADAN LANGSING

RED BELLA BODY WASH GEBU KURUS

Lagi TESTIMONI



HARGA : 

SEBOTOL X RM 58
2 BOTOL X RM 56
3 BOTOL X RM 54
4 BOTOL X RM 52
* HARGA TIDAK TERMASUK KOS POS

BERMINAT???

SILA PM / WHATSAPP 0166627246

Saturday, June 27, 2015

PASTE REMPAH IKAN BAKAR

Pes rempah ikan bakar

CONTACT LENS FRESHLOOK ORI DAN MURAH



CONTACT LENS FRESHLOOK

1 SET X RM 30
2 SET X RM 27
3 SET X RM 25
4 SET X RM 23

BERMINAT???
SILA PM / WHATSAPP 0166627246











NISJUEWIN BEAUTY SKINCARE MURAH

NISJUEWIN BEAUTY SKINCARE 4IN1

NISJUEWIN BEAUTY SKINCARE 4IN1

HARGA: 
1 set x RM 65 
2 set x rm 60
3 set x rm 58
4 set x rm 55
.
1 set mengandungi :
● Whitening Soap 50gm
● Beauty Intensive Toner 60ml
● Glowing Day Cream 5gm
● Treatment Night Cream 5gm
.
WHITENING SOAP 50GM
- mencerah, menghaluskan kulit , menghilangkan pigmentasi, jerawat, parut jerawat
- menghilangkan tanda-tanda penuaan, cela, kulit kusam.
- memberikan kelembapan yang sempurna pada kulit wajah
- sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit #sensitif
.
BEAUTY INTENSIVE TONER 60ML
- Toner pencerah yang mengekalkan kesegaran dan kelembapan kulit.
- membantu mengecilkan liang pori
- mengawal penghasilan #sunburn di bawah lapisan kulit
- menghalang pertumbuhan dan mengecutkan jerawat.
.
GLOWING DAY CREAM 5GM
-Membantu melindungi kulit wajah dari sinaran UV yang merbahaya. SPF60
- mengawal minyak berlebihan
- memudarkan parut jerawat
- melembabkan kulit wajah
boleh dijadikan bertindak asas makeup yang menutup cela dengan sempurna.
.
TREATMENT NIGHT CREAM 5GM
- mencerahkan kulit secara menyeluruh
- mencegah pertumbuhan jerawat
- mengecilkan liang pori
- mengawal pengeluaran minyak
- menghilangkan garis-garis halus
- memudarkan parut jerawat
- menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.
.
Cara Penggunaan :
- Buihkan sabun dengan air urut pada wajah dengan lembut dan bilas bersih.
- Sapu dan ratakan Beauty Intensive Toner pada kulit wajah menggunakan kapas.
- sapukan Glowing Day Cream secara nipis dan ratakan ke seluruh wajah.
- sapu nipis night cream ke seluruh wajah sebelum tidur.NISJUEWIN BEAUTY SKINCARE 4IN1
.
1 set mengandungi :
● Whitening Soap 50gm
● Beauty Intensive Toner 60ml
● Glowing Day Cream 5gm
● Treatment Night Cream 5gm
.
WHITENING SOAP 50GM
- mencerah, menghaluskan kulit , menghilangkan pigmentasi, jerawat, parut jerawat
- menghilangkan tanda-tanda penuaan, cela, kulit kusam.
- memberikan kelembapan yang sempurna pada kulit wajah
- sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit #sensitif
.
BEAUTY INTENSIVE TONER 60ML
- Toner pencerah yang mengekalkan kesegaran dan kelembapan kulit.
- membantu mengecilkan liang pori
- mengawal penghasilan #sunburn di bawah lapisan kulit
- menghalang pertumbuhan dan mengecutkan jerawat.
.
GLOWING DAY CREAM 5GM
-Membantu melindungi kulit wajah dari sinaran UV yang merbahaya. SPF60
- mengawal minyak berlebihan
- memudarkan parut jerawat
- melembabkan kulit wajah
boleh dijadikan bertindak asas makeup yang menutup cela dengan sempurna.
.
TREATMENT NIGHT CREAM 5GM
- mencerahkan kulit secara menyeluruh
- mencegah pertumbuhan jerawat
- mengecilkan liang pori
- mengawal pengeluaran minyak
- menghilangkan garis-garis halus
- memudarkan parut jerawat
- menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.

NBS diformulasikan dengan tumbuh-tumbuhan yang berkualiti dan efektif dalam memulihkan kulit dari dalam dan rawatan . Jom try NBS dan rawat sendiri kulit anda di rumah dengan bahan yang diyakini tanpa ragu .

KANDUGAN NISJUEWIN BEAUTY SKINCARE
NISJUEWIN WHITENING SOAP 50g
Coconut Oil, Palm Oil, Glycerin, Oryza Sativa (rice) Extract, Avena Sativa (oat) meal Extract, Fargrance

NISJUEWIN INTENSIVE TONER 60ml
Aqua, Denature Ethanol, Polysorbate-20, Licorice Extract, Aloe Vera, Vitamin E, Vitamin C, Fragrance, Color

NISJUEWIN GLOWING DAY CREAM 5g
Beeswax, Ozokerite Wax, Pearl Powder. titanium Rioxide, Talc, Vaseline, Argan Oil

NISJUEWIN NIGHT CREAM
Aqua, Cetyl, Cetearyl, Glyceryl Stearate, Isoproply Mystrate Dimethicone, Argan Oil, Titanium Dioxide, Licorice Extract, Alpha Arbutin

.
Cara Penggunaan :
- Buihkan sabun dengan air urut pada wajah dengan lembut dan bilas bersih.
- Sapu dan ratakan Beauty Intensive Toner pada kulit wajah menggunakan kapas.
- sapukan Glowing Day Cream secara nipis dan ratakan ke seluruh wajah.
- sapu nipis night cream ke seluruh wajah sebelum tidur.

BERMINAT???
SILA PM/SMS/WHATSAPP 0166627246





Garam Mandian Assyifa Aura Rezeki di Dungun


Garam Mandian Assyifa’
AURA REZEKI

PERCUMA
MAGIC AURA MAWAR ( SELAGI STOCK MASIH ADA)

GARAM AURA REZEKI

PERCUMA
AURA AIR MAWAR (stok adalah terhad)

Garam Mandian Aura Rezeki adalah Garam Bukit Himalaya yang telah diruqyahkan dan dibacakan doa Assyifa’, doa Seri Wajah serta diadunkan dengan wangian aroma ros untuk menaikan seri wajah dan membesarkan aura, juga dapat menampung masalah kebocoran aura. Keseimbangan aura amat penting untuk menentukan kejayaan. Telah terbukti keberkesanannya. Alhamdulillah, selamat mencuba dengan penuh keyakinan. 

Dalam pemerhatian dan kajian, wanita yang mengamalkan Garam Mandian Assyifa' akan mendapat kesan positif yang sangat cepat. Aura cepat membesar. Daya tarikan yang menarik dan mudah mendapat perhatian. Wajahnya yang tampak berseri-seri. Maka lebih mudah untuk menjalankan segala tugas dan urusan. Dan mereka memiliki ketenangan yang berpanjangan. InsyaAllah.

Aura Mawar pula merupakan aromaterapi semburan air mawar yang merupakan gandingan terbaik bersama Garam Assyifa' Aura Rezeki menjadikan wajah anda 'glowing' walau tanpa bantuan mekap.

Antara kebaikan Garam Aura Rezeki:
******************************
��Menangani serta menghilangkan stress dan tekanan perasaan.
��Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
��Membantu merawat dan menangani migrain dan sakit kepala.
��Membantu melaraskan kelancaran sistem saraf seluruh tubuh.
��Membantu merawat penyakit kulit, melembut dan menghaluskan kulit badan.
��Membantu membuangkan toksin dari badan.
��Paling ISTIMEWA dapat :
Menampal 'AURA BOCOR', merawat serta membesarkan AURA DIRI.
��Membantu menangani serta mengelakkan gangguan makhluk halus.
��Menaikkan SERI WAJAH.
��Membantu memulihkan semangat yang telah luntur.
��Membantu merapatkan hubungan kekeluargaan, persaudaraan serta rakan sekerja.
��Membantu menguatkan 'Magnet' kekayaan dan kejayaan diri.
��Membantu serlahkan Potensi Diri dan meningkatkan keyakinan diri.

CARA MANDIAN GARAM AURA REZEKI
********************************
Sebelum mandi sediakan bekas/baldi berisi 5 liter air kemudian masukan 3 sudu garam, selawat 7 kali dan kacau lawan pusingan jam sehingga garam tersebut larut.Semasa kacau itulah pasang niat apa yang dihajati dan fokus bagi jelas. Setelah selesai mandi dan sabun ,last sekali bilas air garam tersebut. Ambil tuala lap ajer tidak perlu bilas air tawar lagi. InsyaAllah selamat beramal. Mandi pakai kain basah!

Contoh niat:
Ya allah jdkan air ini sebagai penghapus / membuang perkara negatif dlm badan dan ape sahaja perkara yg tak elok

Sambil putar lg niat, ya allah jdknlh air ini sebagai magnet perkara2 yg baik yg positif, magnet kebahagiaan, keceriaan, magnet kekayaan, magnet perkara yg baik
(Ape sahaja kebaikan yg kita mahu)

SEMBURAN AURA MAWAR
****************************
1. semburkn ke wajah sewaktu lps makeup 

2. Sembur sewaktu nak tidur

3. Bawalah kemana sahaja dlm beg anda dan Sembur bila2 waktu yg kita mahu, ketika mngantuk atau stress

(Simpan dlm peti sejuk sekiranya mahukan kesegaran berganda, jgn simpan dlm kereta atau tmpt panas, kerana ia akn merosakkn kesegaran bau yg semulajadi)

****Garam ini adalah ciptaan Allah dan ia sebagai asbab sahaja, kebergantungan hendaklah sepenuhnya dgn Allah, semua Dia yg maha menyempurnakan****



HARGA:

1 jar x rm 55 percuma aura mawar
2 jar x rm 50 percuma aura mawar
3 jar x rm 48 Percuma aura mawar
4 jar x rm 45 percuma aura mawar

Berminat sila WHATSAPP 0166627246

Agen dropship juga dialu2kan bagi yang berminat
.

..

Friday, June 26, 2015

AMIRNA PLUS TABLET ORI MURAH DI DUNGUN

Amirna Plus Tablet

Cara Penggunaan -
-Makan 1 biji 3 kali sehari
-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan). Dapat membantu menyelesaikan masalah berikut:~
* keputihan hilang dgn serta merta...
* segarkan tubuh badan dari keletihan...
* memantapkan payudara gebu dan montok.....
* mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat selepas 6 jam pengambilan....
* membantu kaum wanita kembali hangat ketika bersama.
- merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
* melancarkan peredaran haid teratur....
* menambah susu ibu yg menyusu....
* mengatasi masalah buasir....
* mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dgn urat saraf
(sakit tumit,lutut & lengguh2 badan)...
In Syaa Allah..selepas 2 jam pengambilan.... HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH.



HARGA:
1 BOTOL X RM 40
2 BOTOL X RM 36
3 BOTOL X RM 34
5 BOTOL X RM 32


Berminat???

Silap pm / WHATSAPP 0166627246

Tuesday, June 23, 2015

COFFEEE PINK MURAH DI DUNGUN

COFFEE PINK 

Khas untuk wanita je

Only lady can have it ��������





Jom Review sikit APA yang ada pada kopi pink Ni mengikut justifikasi Maya

1. Warnanya yang PINK 
Cam match je denga jiwa Maya yang pink Ni

2. Bukan saja PINK 
Tapi boleh buat bibir pink, pipi pink .... Ni mesti Cuba baru tahu

3. Coffee yang Putihkan kulit pertama tanpa Tanpa collagen

4. Coffee dengan bijirin
Membantu Parut untuk selalu kenyang

5. Coffee tahan basis walau 27 JAM kat luar

6. Coffee yang hilangkan bay mulut

7. Coffee yang cantikkan kulit kaki

8. Coffee yang cantik and gebukan kulit satu badan termasuk muka

9. Coffee yang kempiskan perut

10. Coffee yang turunkan berat badan

11. Coffee yang design dia macam unik je




TESTIMONI

sebabkan coffee kasih baru di pasaran, jadi testimonial pun Tak lebat lagi




HARGA:
1 jar x RM 45 + POS RM 7
2 JAR X RM 43 + POS RM 9
3 JAR X RM 41 + POS RM 10
5 JAR X RM 38 + POS RM 10



BERMINAT???

PM / WHATSAPP 0166627246

JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION RM 38 DI DUNGUN MURAH

Memperkenalkan JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION iaitu Foundation MESRA SOLAT dan 'TREATMENT' untuk pelbagai masalah kulit muka.


BAHAN-BAHAN:
√ Rumpai Laut (Kolagen)
√ SPF 50
√ Vitamin C
√ Ekstrak Biji Anggur
√ Ekstrak Limau
√ Berasaskan Air









Produk ini sesuai dan boleh membantu anda untuk
√ Merawat Jerawat
√ Merawat Jeragat
√ Anti Kedutan
√ Menegangkan Kulit
√ Anti Penuaan
√ Eczema
√ Sesuai untuk kulit Sensitif
√ Mengecilkan Liang Roma
√ Menutup Cela/Parut Jerawat serta-merta


Antara Kelebihan lain JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION:
√ Cuma 1 tona warna dan mengikut warna kulit
√ Tidak berminyak
√ Melindungi kulit dari sinaran UV
√ Melembabkan kulit
√ MESRA SOLAT dan mudah dicuci
√ 'Instant Flawless'
√ Tidak Bercapuk Ketika berpeluh Ketika Berpeluh



HARGA:
1 UNIT RM 43
2 UNIT X RM 40
3 UNIT X RM 38

BERMINAT???
SILA PM / WHATSAPP 0166627246


Thursday, June 18, 2015

DNARS SKINCARE TRIAL SET MURAH RM 43 DI DUNGUN TERENGGANU

  • MEMBANTU MEMUDARKAN DAN MENGHILANGKAN PARUT
  • MEMBANTU MENGGEBU DAN MENCERAHKAN KULIT WAJAH
  • SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
  • MEMBANTU MENCERAH, MELEMBAP, MENEGANGKAN KULIT WAJAH TANPA PENGLUPASAN
  • MEMBANTU MEREMAJAKAN KULIT WAJAH
KESAN DAPAT DILIHAT DALAM TEMPOH 1-2 MINGGU PENGGUNAAN KRIM SIANG SPF 35 DENGAN TAMBAHAN SERBUK MUTIARA ASLI

DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT BERMINYAK
* Harga Promosi: RM 49.00
(Harga Pasaran : RM 59.90)
* harga belum masuk postage

Pakej terdiri daripada :

1. Magic Beauty Cream

2. Magic Day Cream
3. Sabun Susu Beras x 2 ketul  

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

KEBAIKAN :
* Menghaluskan dan mengecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

CARA PENGGUNAAN SET KULIT JERAWAT
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan magic beauty cream diselang selikan dengan toner treatment
____________________________________________________________

PENCERAHAN SEMULAJADI 

SET NORMAL/JERAGAT 

DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT NORMAL
HARGA PROMOSI: RM 49.00
( PASARAN: RM59.90 ) 


Pakej terdiri daripada :

1.Normal Soap (120g) 
2. Collagen Soap (60g)
3. Magic Day Cream (SPF 35) 6g
4. Moon Cream (6g) 

CARA PENGGUNAAN SET KULIT NORMAL 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply moon cream/ krim ku-neng

TESTIMONI CUSTOMER SAYA:-




___________________________________________



SABUN BERAS UNTUK KULIT JERAWAT 
Harga Promosi: RM 11.00
(Harga Pasaran : RM 12.90)

KEBAIKAN:-

Membersih & melembutkan kulit wajah, 

menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. 


________________________________________________________

SABUN COLLAGEN UNTUK KULIT NORMAL
Harga Promosi: RM12.00
(Pasaran :RM 13.90)

SABUN MUKA KOLAGEN:-
- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah.
- Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.
________________________________________________



DNARS TONER COLLAGEN
Harga Promosi: RM 25.00



( Pasaran : RM 27.90 ) 



  • Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering
  • mengecilkan liang pori
  • menyegarkan kulit
  • mengelakkan kekeringan kulit
  • dengan tambahan kolagen sebagai agen awet muda.
  • ________________________________________
DNARS TONER TREATMENT 
Harga Promosi: RM19.00
( Pasaran : RM 21.90) 

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat yang banyak. Gunakan bersama set jerawat untuk hasil yang lebih menakjubkan. 

KEBAIKKAN :-
  •  mengecilkan liang pori.
  • menyegarkan kulit.-
  •  mengelakan kekeringan kulit.- 
  • merawat jerawat/jeragat.
  • _______________________________________________
DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6gm
Harga Promosi: RM 23.00
(Pasaran : RM 26.90)
KUNYET CREAM
mengandungi kunyit sebagai ramuan utama, membantu menyerlahkan lagi seri wajah anda di samping mengatasi masalah jeragat dan menghilang kedutan yang mengganggu penampilan anda. 
KUNYET CREAM 
KEBAIKAN :
  • Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 
  • (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
  • Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 
  • Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.- 
  • Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah
CARA GUNA :
Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.
____________________________________________
  moon cream (normal)                                                                  moon cream (kulit sensitif)
 

MOON CREAM ( NIGHT CREAM ) (6GM)                                  MOON CREAM (SENSITIF)
 Harga Promosi: RM 23.00
(Pasaran : RM 26.90)
MOON CREAM 15GM Harga Promosi: RM60.90 
(Pasaran: RM69.90) 

- Membuang sel kulit mati.
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
- Memperbaharui sel kulit mati.
- Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
- Mengecilkan pori-pori.
- Melembapkan dan menggebukan kulit.
- Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.
Semasa tidur, kita berada dalam keadaan rehat secukupnya dan bebas stress. Maka kulit berada dalam keadaan bersedia untuk menyerap segala vitamin yang terkandung dalam krim secara optimum, menembus jauh ke dalam agar mampu bertindak lebih efektif dalam menangani tanda2 penuaan, memperbaiki dan memperbaharui sel2 kulit yang rosak, mengangkat sel2 kulit mati dan meremajakan lapisan kulit dari dalam.
_______________________________________________

 MAGIC DAY CREAM 5GM
Harga Promosi: RM 23.00
(Pasaran : RM 26.90)

ini Magic Day Cream untuk kulit Normal 
HARGA PROMO: RM23.00
Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.-
Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.


* SEMUA HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE. 
KOS POSLAJU RM6(SEM.), RM9(SABAH/SARAWAK) UNTUK SEKALI POS SAHAJA.
_______________________________________


FREQUENT ASK QUESTIONS

SOALAN :
Ye ke produk ni ok?gelupas tak?sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :
Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...TAPI...sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :
Produk ni dari mana ye?Produk indon ke?ke dr Thailand?sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :
Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 

SOALAN :
Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN : 
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :
Produk ni ada KKM tak?Halal ke?

JAWAPAN : 
Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..(yg ni sy lupa nk amik gambar,lain kali sy sertakan ye).

NOT110901141K
NOT111001084K
NOT110904761K

TONER COLLAGEN 
NOT11090476

TONER TREATMENT 
NOT 120403479K

SOALAN :
Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Dalam Trial set Dnars ada :
i) Dua ketul sabun (kalau set jerawat, dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras, satu lagi sabun collagen)
ii) Magic Day Cream
iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...kalau set jerawat..bahan dia lain,kalau set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

SOALAN :
Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 

SOALAN :
Macam mana cara nak gunakan Dnars skincare ni ye?

JAWAPAN : 
Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng

Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

NOTA: SEMUA HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE. MINIMUM POSTAGE RM6.00 (SEM.), RM9.00 (SABAH/SARAWAK). 




DNARS PRODUK BUATAN MALAYSIA, HALAL & ADA GMP

SILA LIKE DAN ADD PAGE KAMI UNTUK INFO & PROMOSI TERKINI:

maya beauty house



Tips Penjagaan Muka Berjerawat
■ Minum air secukupnya 
■ Elakkan stres dan sentiasa relaks
■ Banyakkan makan sayuran dan buah - buahan
■ Sentiasa mencuci muka dengan air yang bersih 
■ Elakkan memicit jerawat untuk mengelakkan keadaan semakin teruk

■ Lakukan perawatan wajah secara rutin untuk mempercepat penyembuhan jerawat.

HARGA SET SKINCARE TRIAL DNARS HANYA

1 SET X RM 49
2 SET X RM 46
3 SET X RM 43

BERMINAT SILA PM / WHATSAPP KE 0166627246